Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Aeroportul Suceava ar putea fi modernizat până la sfârşitul acestui an

Marţi, 26 Februarie 2008 (15:20:21)
Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava ar putea fi modernizat până la sfârşitul acestui an, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza. El a precizat că, la începutul lunii martie a.c., firma germană K+P va prezenta primele detalii ale planului de dezvoltare al aeroportului. După această etapă, explică Mîrza, firma din Germania va concepe un plan de dezvoltare a aeroportului, prin care se vor stabili investiţiile necesare pentru modernizarea şi extinderea pistei de zbor sau pentru securizarea aeroportuară. În acelaşi timp, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a precizat că, în urma unor discuţii avute cu reprezentanţi din conducerea firmei K+P, aceştia l-au informat că au luat legătura cu un grup de firme din Germania, care şi-au manifestat intenţia de a investi în modernizarea aeroportului. „Vom scoate la licitaţie execuţia acestor lucrări de modernizare şi sperăm ca până la sfârşitul acestui an să putem finaliza investiţiile”, a declarat Gavril Mîrza, care a mai adăugat că este posibil ca investiţiile la aeroport să se realizeze în urma încheierii unui parteneriat public privat. Pe de altă parte, trebuie spus că de modernizarea aeroportului din Suceava este interesată şi o companie din SUA. Reprezentanţii acesteia şi-au manifestat intenţia de a investi în amenajarea unei zone de liber schimb în incinta aeroportului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Suceava ar putea fi modernizat până la sfârşitul acestui an.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Aeroportul Suceava ar putea fi modernizat până la sfârşitul acestui an3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bani de campanie trimis de
(26 feb 2008, 20:55:08
si uite asa face dl. mirza cei 200.000 de euro pentru campania personala. ce s-a intimplat cu americanii care vindeau alune? n-au platit comisionul cerut? acum avem o firma germana (gut?)?

din moment ce banii pentru reabilitare sunt publici, dl. reporter, poate ca ar trebui sa stim si noi cine e firma asta germana, ce cifra de afaceri are, cu ce se ocupa, cine-i sunt clientii... nu credeti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte