Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinii

PSD crede că Flutur a fost forţat să candideze la şefia CJ Suceava

Luni, 18 Februarie 2008 (13:51:48)

Liderul PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost forţat să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean la alegerile locale din acest an, crede vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cornel Popovici. Acesta consideră că misiunea vicepreşedintelui PD-L Cezar Preda, la Suceava, a fost aceea de a-l pune pe Gheorghe Flutur în faţa faptului împlinit. În opinia vicepreşedintelui PSD Suceava, Preda i-a prezis sfârşitul politic lui Flutur „deoarece acesta va pierde încă o dată alegerile locale”.

După Cornel Popovici, „Gheorghe Flutur este marginalizat în PD-L şi prezenţa la Suceava a lui Cezar Preda şi nu a lui Theodor Stolojan, aşa cum eram obişnuiţi, confirmă faptul că se urmăreşte trecerea lui Flutur pe linie moartă”. „Probabil că domnul Preda a sesizat că în sală au fost aduşi cu greu 1000 de oameni din patru judeţe, candidaţi de primar aduşi de-a valma pentru a completa decorul şi de aceea, fără voinţa şi ştirea domnului Flutur, l-a transformat pe acesta într-un kamikaze. L-a forţat să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean”, a declarat Popovici. El a mai făcut un istoric al relaţiilor dintre fostul democrat Cezar Preda şi fostul liberal Gheorghe Flutur şi a adus în prim plan articole de presă din perioada în care Alianţa D.A.(PNL-PD) funcţiona iar Flutur era ministru al agriculturii, articole care relatau despre o ceartă aprigă între cei doi. Presa consemnează că Flutur şi Preda erau să se bată, însă i-a despărţit liderul democrat, Emil Boc. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD crede că Flutur a fost forţat să candideze la şefia CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD crede că Flutur a fost forţat să candideze la şefia CJ Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aiureli trimis de
(18 feb 2008, 15:40:50
Flutur e candidat unic la consiliul judetean restul nu au valoare.PD-L e pe val si va matura tot in cale nu va mai ramine nimic din pesedisti in cladire. Vor fi dati afara pina la al 7-lea neam si se va dezinfecta cladirea.
1.1  RE: Aiureli trimis de
(18 feb 2008, 20:36:15
Asa este! Flutur are vise de marire grandomane! Minte cu nerusinare! De unde are atitea milioane de euro sa arunce pe geam, doar ca sa isi faca imagine? Ne crede prosti? Da! Ne crede prosti si ne ia de prosti! Sper doar sa ne dea Dumnezeu minte incat sa alegem un om serios, echilibrat si competent, nu pe zanatecul asta de Flutur!
2.   Avansarea lui Flutur trimis de
(18 feb 2008, 16:05:07
Cu zi ce trece Flutur avanseaza - Ieri Ministrul agriculturii, azi senator, maine presedinte al CJ, poimaine primar de comuna
3.   Subscriu trimis de
(18 feb 2008, 16:27:12
Adevarul este ca Basescu nu-l inghite
4.   121 trimis de
(18 feb 2008, 18:53:16
Preda: Flutur, o mare dezamagire Adevarul, 5 iunie 2006

Atac PD la PNL - Gheorghe Flutur, 'un demagog' � Jurnalul National, 5 Iunie 2006

Gheorghe Flutur, este o mare dezamagire, a concluzionat, dur, vicepresedintele PD

Cezar Preda a declarat, s�mbata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este un demagog si, totodata, o mare dezamagire.

"Flutur are probleme", a adaugat vicepresedintele democrat, precizind ca dorinta si ambitia de a-si face imagine in detrimentul unei coordonari eficiente l-au adus in situatia actuala.

5.   Ia uite ce iubire intre preda si flutur trimis de
(18 feb 2008, 22:58:22
Hahaha...acu un an si ceva preda il caracteriza (in mod realist), iar acuma se pupa in kur si se sustin reciproc...e clar ca partidu asta o sa fie votat de persoane neinformate sau prost informate, ca cei care isi dau seama de ce se intimpla in pdl nu-i vor vota...la fel cu lungu si liberalismul lui din tata in fiu.Mai tineti minte cum lungu spunea acu cateva luni ca nu pleaca la pdl ca e mare liberal?Iata ca a plecat...
6.   Destin trimis de
(19 feb 2008, 08:12:55
Fama mama ce n-am fost padurar si sef de post.Flutur, fostul comunist poate incearca si ca sef de post, i-ar sta mai bine decat in uniforma portocalie de gunoier cu ochi albastri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte