Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2009 - Anul XIV, nr. 35 (4021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Debut

Descoperă şi testează noul Toyota Avensis la Suceava

Toyota Avensis a ajuns de ceva vreme şi în ţara noastră. Pentru a fi cunoscută publicului şi sucevean, noua generaţie a modelului japonez este prezentată în cadrul evenimentului „Porţi Deschise” organizat la showroom-ul Toyota, situat în comuna Şcheia pe DN 17 la ieşirea spre Gura Humorului.

Timp de două zile, în perioada 14-15 februarie, sucevenii sunt invitaţi să testeze la cald noua generaţie Avensis. Modelul pentru drive-test este echipat cu motorul diesel de 2,0 litri care generează 126 de cai putere şi un cuplu maxim de 310 Nm disponibil de la 1800 de rotaţii.

Maşina este comodă la condus prin oraş datorită cuplului mare la turaţii joase, aspect care favorizează şi un consum mai redus. Propulsorul cuplat la o cutie manuală 6 trepte, trimite întreaga sa putere punţii faţă.

Sucevenii vor avea „pe mâini” versiunea de top disponibilă pentru această motorizare, Elegance, care la partea de siguranţă activă şi pasivă se prezintă impecabil: 9 airbaguri, controlul stabilităţii-VSC, sistemul de asistare la frânare, controlul tracţiunii, sistemul de distribuţie al forţei de frânare-EBD care completează cu succes sistemul ABS.

Pe aceiaşi versiune al cărei preţ este de 25.900 de euro cu TVA inclus, mai figurează faruri bi-xenon şi funcţia de pilot automat.

Dealerul local Toyota anunţă că în cadrul aceleiaşi operaţiuni „Porţi Deschise” sucevenii vor putea testa şi alte modele din gama producătorului japonez.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Descoperă şi testează noul Toyota Avensis la Suceava.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Descoperă şi testează noul Toyota Avensis la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora auto

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei