Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2009 - Anul XIV, nr. 35 (4021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avanpremiera

BMW a dezvăluit Seria 5 GT Concept - PAS

BMW a publicat astăzi primele imagini cu Seria 5 GT.

Modelul cunoscut şi sub denumirea de PAS sau Progressive Activity Sedan, este principala noutate cu care fabricantul bavarez se va prezenta la Geneva. Este vorba deocamdată de un prototip care prefigurează viitorul model ce va fi asamblat în Germania.

Seria 5 GT Concept ne arată totodată şi linia de design a viitorului Seria 5 sedan şi Seria 5 Touring ce vor fi lansate în anul 2010. Prototipul reuneşte sub un sigur acoperiş trei lumi diferite: SUV, sedan de clasă mare, MPV, tocmai din acest motiv verstatilitatea, confortul şi funcţionalitatea sunt pe primul loc. Din punct de vedere estetic modelul este puternic inspirat din linia sedanului Seria 7.

Interiorul poate găzdui patru persoane şi se remarcă în primul rând prin rafinamentul şi dotările sale. Seria 5 GT Concept oferă un confort similar limuzinelor de clasă mare graţie ampatamentului foarte mare dar şi celor 4,99 m lungime ai maşinii.

BMW a echipat modelul cu un pavilion vitrat pentru o iluminare eficientă habitaclului, jante de 21 de inch şi un dispozitiv de deschidere variabilă a portbagajului. Sistemul oferit de BMW este similar celui regăsit pe noul Skoda Superb şi facilitează introducerea unor obiecte mai voluminoase. Cu ajutorul unor mici comutatoare plasate pe marginea capotei portbagajului, accesul spre spaţiul de depozitare creşte substanţial. Seria 5 GT are o capacitate de încărcare standard de 430 de litri şi poate ajunge până la 1650 de litri dacă scaunele din spate sunt rabatate.

Producătorul german nu a pomenit nimic despre motorizări sau modul tracţiunii, aceste detalii urmând să le aflăm pe 3 martie când va fi prezentat prototipul.  

BMW va lansa în septembrie versiunea finală a noului Seria 5 GT, premiera având loc la Frankfurt.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW a dezvăluit Seria 5 GT Concept - PAS.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW a dezvăluit Seria 5 GT Concept - PAS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora auto

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei