Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

Duminica urnelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce prilej perfect de revanşă le-au oferit englezilor bilele de la Durban! Acolo, pe insula lor misterioasă, izolaţi deocamdată de continent, englezii îşi ţes deja planurile de răzbunare împotriva croaţilor. Şi chiar nu este exclus ca răzbunarea să fie cruntă! Aşa văd eu lucrurile... Dacă unul mă snopeşte, data viitoare când pic cu el nu mă iau cu mâinile de cap, ci mi le frec între ele. Mâinile, fireşte, a satisfacţie, desigur! Roata are obiceiul de a se întoarce chiar când totul pare că merge ca pe roate. Mai vorbim peste vreun an!

Aceasta fiind introducerea, să ne îndreptăm atenţia şi asupra grupei noastre. Soarta fuse crudă cu noi astă dată... Fie numai şi prin prisma faptului că grupa noastră este singura dintre toate celelalte din Europa care conţine nu mai puţin de trei participante la turneul final european de la anul! Pe lângă noi şi francezi, ajunşi acolo după campanii normale de calificare, a mai fost pescuită şi Austria (din urna a cincea!) care este calificată direct la “europene”, din postura de ţară co-organizatoare. Culmea, ar exista o posibilitate ca duminica viitoare să ne trezim cu aceleaşi adversare şi în grupa de la Euro 2008! Pe lângă Austria şi Franţa, ne-am putea procopsi cu Croaţia în loc de Serbia, că tot vorbesc aceeaşi limbă. Varianta asta ar fi din categoria “viaţa bate filmul”, practic ne-am trezi cu un fel de preliminarii mai concentrate, dar, atenţie, mai uşoare, în ciuda diferenţei valorice dintre croaţi şi sârbi! Căci, dacă pretindem calificarea la “mondiale”, trebuie să ţintim sus de tot, la locul prim, fiindcă cel secund nu ne oferă nici măcar garanţia barajului, în timp ce la “europene”, iată, ambele locuri asigură prezenţa în sferturi, adică la un singur pas de semifinale! Şi la încă unul de finală... Copăcel!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Duminica urnelor.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duminica urnelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei