Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Handbal

Adversar dificil pentru Steaua în Cupa Cupelor

Directorul tehnic al echipei de handbal masculin Steaua Bucureşti, Ştefan Birtalan, a declarat că adversarul din optimile de finală ale Cupei Cupelor, formaţia ungară MKB Veszprem KC, este foarte puternic. "Nu sunt dezamăgit de tragerea la sorţi. Toate echipele sunt bune în această fază a competiţiei. Am dat de o echipă bună, dar să nu uităm că şi Steaua e echipă foarte bună. În condiţiile acestui adversar nu ştiu cât mai putem să ne atingem obiectivul, acela de a juca finala Cupei Cupelor, dar întâi trebuie să aşteptăm rezultatul din cele două confruntări", a spus Birtalan. Formaţia MKB Veszprem KC a obţinut dreptul de a evolua în Cupa Cupelor după ce a ocupat locul al treilea în grupa F a Ligii Campionilor, unde a obţinut două victorii, două remize şi a pierdut alte două partide. Din grupa F au mai făcut parte VfL Gummersbach (Germania), Celje Pivovarna Lasko (Croaţia) şi Valur Reykjavik (Islanda).

Şi Reşiţa a nimerit greu în Challenge Cup

Antrenorul Aihan Omer a declarat că echipa UCM Reşiţa are 49 la sută şanse de calificare în sferturile de finală ale Challenge Cup în faţa formaţiei croate RK Moslavina Kutina, adversara din optimi. "Sunt puţin supărat, pentru că putea fi mai bine. Ne-am fi dorit să evităm echipele din Croaţia şi Elveţia, care, după părerea mea, par mai puternice. Dar asta e, nu mai avem ce face şi trebuie să ne jucăm şansele. Croaţii au şanse de 51 la sută, iar noi doar 49 la sută, ţinând cont că al doilea meci îl jucăm în Croaţia. Pe teren propriu ei sunt o forţă, dovadă fiind ultimul meci pe care l-au câştigat la o diferenţă de 18 goluri", a spus Omer.

Timişoara merge în Islanda

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Poli Timişoara, Ovidiu Şerban, a declarat că adversara grupării timişorene în Challenge Cup, formaţia islandeză Fram Reykjavik, are teoretic prima şansă la calificare. "Ne aşteptam la orice adversar. Noi suntem, practic, debutanţi în cupele europene, unde nu am mai jucat de foarte multă vreme şi tocmai din acest motiv nu ne-am pus prea mari speranţe că vom întâlni cea mai slabă formaţie. Teoretic au prima şansă, pentru că, anul trecut, au jucat în Liga Campionilor şi vin dintr-un handbal peste nivelul nostru. Cred că atuurile noastre sunt publicul şi faptul că vom evolua în retur pe teren propriu", a spus Şerban.

Meciurile din optimi se vor juca la 9-10 februarie 2008, turul, respectiv 16-17 februarie 2008, returul.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adversar dificil pentru Steaua în Cupa Cupelor.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adversar dificil pentru Steaua în Cupa Cupelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei