Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2007 - Anul XII, nr. 282 (3653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugby

Sucevenii au învins Timişoara în 13 jucători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, în ultimul meci din acest sezon pe teren propriu, echipa locală de rugby, CSM Bucovina Suceava a reuşit să se impună în faţa Timişoarei, scor 18 – 14, după ce la pauză oaspeţii au condus cu 7 – 6. Dornici de revanşă, elevii antrenorului Constantin Vlad au intrat în teren hotărâţi să tranşeze în favoarea lor această dispută. După şapte minute de joc, sucevenii deschid scorul cu o lovitură de pedeapsă transformată fără nici o emoţie de la 22 de metri, de Ignea, 3 – 0. Minutul 16 avea să aducă o nouă şansă de a marca puncte pentru CSM Bucovina, atunci când elevii lui Constantin Vlad au ajuns în terenul de ţintă advers, dar au pierdut inexplicabil balonul înainte de a-l culca. Două minute mai târziu, Conache reuşeşte un drop-gol, dar arbitrul dictează lovitură de pedeapsă pentru un offside, iar Ignea măreşte diferenţa, 6 – 0. În ultimul minut al primei reprize, oaspeţii reuşesc un eseu pe care-l şi transformă şi termină repriza cu un avantaj minim, 7 – 6, după o fază în care arbitrul a dictat grămadă ordonată la cinci metri de buturile sucevene, dar în urma protestelor a acordat lovitură de pedeapsă în favoarea timişorenilor. Oaspeţii au început în forţă repriza secundă şi au marcat cel de-a doilea eseu, după o greşeală în apărarea Bucovinei. Eseul este transformat şi scorul devine 6 – 14. Văzând că echipa sa este în dificultate, tehnicianul Bucovinei trimite în teren echipa de intervenţie, mai exact Bortă şi Negru, jucători care dau un plus de forţă pachetului de înaintare. În minutul 55, Suceava reduce din diferenţă cu un eseu marcat de veteranul Viorel Negru, după un mol împins până în buturile adverse, dar din păcate transformarea este ratată şi scorul rămâne 11 – 14. Cu 13 minute înainte de final, arbitru elimină trei jucători din teren, doi de la Suceava, Preutescu şi Negru, primul pentru lovire şi al doilea pentru proteste şi unul de la Timişoara. Cu toate că erau în inferioritate numerică, elevii lui Constantin Vlad reuşesc să preia conducerea, după o bâlbâială în apărarea oaspeţilor de care a profitat Ovidiu Bursuc, care a culcat balonul în terenul de ţintă advers, scor 16 – 14. Transformarea a fost reuşită de Flutur şi sucevenii aveau patru puncte avans, când mai erau 10 minute de joc, scor 18 – 14. Până la final echipa locală a mai avut o şansă de a înscrie, dar acelaşi Flutur a ratat o lovitură de pedeapsă, scor final 18 – 14. Cu toate că a pierdut, Timişoara a reuşit să obţină la Suceava punctul bonus pentru defensivă şi are cele mai mari şanse să plece în play-off, mai ales că în ultima etapă joacă acasă cu principala contracandidată, Poli Iaşi.

Clasamentul seriei a II-a din Divizia Naţională

1. Steaua          9 9 0 0 476 – 70    8pbonus 44puncte
2. Farul            9 8 0 1 359 – 52    7pb 39p
3. Timişoara     9 3 0 6 151 – 235  6pb 18p
4. Poli Iaşi        9 3 0 6   91 – 216  3pb 15p
5. Suceava       9 3 0 6 158 – 310  2pb 14p
6. Braşov         9 1 0 8   60 – 412  0pb   4p

Vlad, mulţumit de rezultat, nu şi de joc
„Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc. Îi felicit pe băieţi că au pus umărul la această victorie şi au luptat până în ultima secundă. Din nou, indisciplina în joc avea să ne coste, dar din fericire am reuşit să ne impunem chiar şi fără doi jucători în teren. Această victorie ne-a arătat că mai avem mult de muncă, dar suntem pe un drum ascendent”, a declarat la final, antrenorul Constantin Vlad. În următoarea etapă, ultima din seriile Diviziei Naţionale, sucevenii vor juca în deplasare, la Braşov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au învins Timişoara în 13 jucători.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au învins Timişoara în 13 jucători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei