Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2007 - Anul XII, nr. 282 (3653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

Derby-ul petardelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tactica lui Zenga îşi merită locul în anticariate. Asta nu înseamnă neapărat că ar fi învechită. Poftim, în biblioteci. Dar asta ar induce ideea că ar fi prea savantă, când de fapt doar este citită de toţi! A mărturisit chiar Lăcătuş, cel mai greu a cântărit faptul că a intuit tactica omologului său. Şi s-a văzut cât de bine a stat Steaua în teren, cât de judicios l-a acoperit cu jucătorii de bandă care primeau mingea pe spaţiu liber către înainte, în timp ce dinamoviştii erau încolţiţi în momentele de posesie şi forţaţi să joace cu spatele spre poartă.

Nici schimbările nu l-au ajutat pe Zenga, cu atât mai puţin pe noi să înţelegem. Spre exemplu, la scorul de 0-1, Izvoranu ce a adus nou? Sau ce se spera să aducă un jucător de asemenea profil?! Paradoxal, singurul dinamovist care se va salva în acest sezon este chiar cel care a părăsit corabia sau a fost aruncat peste bord, depinde de interpretare. Măcar Rednic pierdea jucând ofensiv, iar acum are o trupă cu foame de succese, lucru esenţial pentru performanţă.

La urâţenia jocului au contribuit din plin şi galeriile. Nu ştiu ce s-a întâmplat în afara arenei, dar în interior galeria dinamovistă a avut o atitudine distructivă, firesc din punctul lor de vedere, întrucât era vorba despre fieful rivalilor, care se cerea obligatoriu vandalizat. Numai că această atitudine este la fel de bine şi autodistructivă, ultraşii bătând cu bună ştiinţă cuie în talpa propriei echipe, pe care au îngropat-o definitiv în acest sezon. Acel banner, “Filmaţi-ne, suntem personajul principal!”, este edificator despre nevoia de prim plan a acestor anonimi, manifestările de pe stadion fiind singurul mod în care pot atrage atenţia asupra lor. Iar liderii de galerie încep să creadă că sunt personalităţi marcante, atât de des li se cere părerea pe la emisiuni în direct.

Încă două momente care merită punctate, zic eu. Mărgăritescu i-a pus o talpă de neam prost, din spate, tocmai lui Dică, adică celui de gâtul căruia stătea agăţat şi lălăia manele la petrecerea echipei naţionale. Apoi, singura fază haioasă s-a petrecut după intrarea omului-ofsaid, adică Florin Bratu. S-au sesizat operatorii tv şi imediat au apelat la softul specific pentru a ne arăta că atacantul dinamovist se poziţionase deja în afara jocului. Nota bene, la o aruncare de la margine!!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Derby-ul petardelor.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Derby-ul petardelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei