Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2007 - Anul XII, nr. 279 (3651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liga I

Lăcătuş vorbeşte despre Steaua - Dinamo

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu sunt multe lucruri de ascuns la meciul cu Dinamo Bucureşti, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XVI-a a Ligii I. "Sper ca meciul cu Dinamo să fie un spectacol reuşit. Sper să învingem şi să ajungem până la iarnă acolo unde ne este locul, adică pe podium. Dinamo are un lot valoros, dar şi noi suntem puternici. Sigur va câştiga echipa care va greşi mai puţin şi cea care va fi mai în formă. Echipa care va reuşi să câştige îşi va creşte încrederea în propriile forţe şi vor urma şi alte victorii. Sperăm să fim noi. Cunosc foarte bine jucătorii de la Dinamo, iar Zenga pe cei de la Steaua", a spus Lăcătuş.

 

Amintiri din trecut

Tehnicianul stelist a afirmat că îşi aminteşte cu plăcere de perioada de nouă ani în care Steaua nu a pierdut în faţa dinamoviştilor. "Eu sunt liniştit, dar oricând pot fi înlocuit dacă rezultatele nu apar. Atât timp cât mi-am asumat riscul răspunderii rezultatelor o să respect deciziile conducerii. Toate jocurile cu Dinamo mi-au rămas în memorie. Mi-a rămas în amintire o perioadă de nouă ani în care Dinamo nu a câştigat vreun meci. Nu cred că la un joc Steaua - Dinamo, fotbaliştii se gândesc la prime. Eram mult mai liniştit ca jucător decât ca antrenor înaintea unui meci cu Dinamo", a precizat Lăcătuş.

 

Lăcătuş exclude să ajungă la Steaua

Antrenorul Stelei exclude posibilitatea de a antrena Dinamo în viitor. "E exclus să ajung la Dinamo. Dacă sunt rezultate, eu aş rămâne la Steaua pentru totdeauna. Dacă batem Dinamo vom ajunge pe podium, vă asigur eu. Dacă vom pierde sau nu vom reuşi să câştigăm, putem să ne luăm adio de la podium în iarna asta", a afirmat Lăcătuş.

Bănel, incert

Marius Lăcătuş a declarat că Bănel Nicoliţă este incert pentru meciul cu Dinamo şi a refuzat să vorbească despre viitoarele transferuri. "În privinţa lui Bănel Nicoliţă vom vedea astăzi (n.r. - joi) cum se simte şi vom lua o decizie dacă va juca sau nu cu Dinamo. Până la iarnă nu vom lua niciun jucător. Nu am discutat încă despre transferuri cu oficialii clubului", a spus Lăcătuş.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş vorbeşte despre Steaua - Dinamo.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş vorbeşte despre Steaua - Dinamo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei