Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Programul Ligii a III-a rămâne neschimbat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La solicitarea mai multor grupări din Liga a II-a, care au acuzat starea impracticabilă a terenurilor şi vremea nefavorabilă, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât ieri reprogramarea etapelor a XVIII-a şi a XIX-a pentru la primăvară. Cu o altă măsură a fost judecată solicitarea similară a grupărilor din eşalonul trei, forul conducător al fotbalului românesc hotărând ca întrecerea Ligii a III-a să se deruleze după programul iniţial. În aceste condiţii, pe lângă partida de vineri cu Politehnica Galaţi din ultima etapă a turului, Cetatea va disputa în acest an şi primele două meciuri din retur, cu Leonard Paşcani, în deplasare, în data de 30 noiembrie şi cu CF Brăila pe teren propriu, în data de 7 decembrie. „Această decizie nu cred că ne dezavantajează în vreun fel. Atât Leonard Paşcani cât şi CF Brăila sunt adversari accesibili, astfel că după aceste două confruntări avem şansa să ne consolidăm poziţia de lider. Sper ca vremea şi să ţină cu noi, astfel încât să ne permită să desfăşurăm jocurile care au mai rămas în condiţii acceptabile. Oricum, prin grija muncitorilor de la stadion şi sprijinul angajaţilor de la Domeniul Public al Primăriei, gazonul de pe Areni se prezintă în condiţii excelente pentru această perioadă a anului”, a declarat preşedintele FC Cetatea, Dumitru Moldovan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul Ligii a III-a rămâne neschimbat.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul Ligii a III-a rămâne neschimbat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte