Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 nov 2007 - Anul XII, nr. 276 (3648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotbal

Naţionala de futsal a României, umilită de Italia

Antrenorul naţionalei de futsal a României, Zoltan Jakab, a declarat că reprezentativa Italiei a avut o evoluţie foarte bună în meciul de duminică, pierdut de români, cu scorul de 1-7, şi au meritat să învingă, informează uefa.com. "Felicitări Italiei. Au jucat foarte bine, mai bine decât noi, şi au meritat victoria. Acest meci a arătat că în futsalul mondial există trei nivele. Italia de află la cel mai înalt nivel, noi suntem la al doilea nivel, iar alte echipe la al treilea", a spus Jakab.

Acesta a precizat că România dorea în meciul cu Italia să menţină scorul de 0-0 de la început. "Am primit însă câteva goluri în primele minute şi ne-am pierdut concentrarea şi motivaţia", a adăugat el.

Reprezentativa României a pierdut, duminică, al doilea meci de la Campionatul European de Futsal, contra Italiei, scor 1-7 (1-4), şi a suferit cea mai drastică înfrângere de până acum a turneului.

Antrenorul naţionalei Italiei de futsal, Alessandro Nuccorini, a declarat că rezultatul se datorează prestaţiei foarte bune a formaţiei sale şi nu jocului mai slab practicat de "tricolori", informează Datasport. Italia şi Portugalia conduc grupa A a Campionatului Europena de Futsal cu câte patru puncte, fiind urmate de România, 3 puncte şi Cehia, fără niciun punct. Pentru a ocupa unul din primele două locuri care permit calificarea în semifinalele competiţiei, România trebuie să învingă, miercuri, Portugalia, în ultimul meci al grupei, de la ora 19.15. În celălalt meci al grupei A, Italia întâlneşte Cehia tot de la ora 19.15.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naţionala de futsal a României, umilită de Italia.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naţionala de futsal a României, umilită de Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei