Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2007 - Anul XII, nr. 269 (3642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Brăţări de fotbalist

Jucători rapidişti duşi la Poliţie cu cătuşe la mâini

Fundaşii rapidişti Cristian Săpunaru şi Vladimir Bozovici au fost conduşi, luni, în jurul orei 05.10, la Secţia 14 de Poliţie, având cătuşe la mâini, deoarece au adus injurii unui echipaj de la poliţia rutieră, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Christian Ciocan. "Azi dimineaţă Vukovici Nikola, cetăţean sârb, conducea o maşină pe Splaiul Unirii dinspre Timpuri Noi spre Buldevardul Cantemir. Acesta nu a oprit la culoarea roşie a semaforului, motiv pentru care a fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere. La scurt timp, la faţa locului a venit Cristian Săpunaru, care împreună cu Vladimir Bozovici, care se afla pe locul din dreapta al lui Vukovici, i-au înjurat pe poliţişti. La faţa locului a mai venit un echipaj de la poliţia rutieră şi patru echipaje de la Secţia 14. Deoarece Săpunaru şi Bozovici deveniseră violenţi, poliţiştii i-au încătuşat şi i-au dus la Secţia 14 de lângă liceul Ion Creangă", a spus Ciocan. Acesta a afirmat că Vladimir Bozovici s-a speriat şi nu a mai vociferat, însă Cristian Săpunaru a continuat să-i înjure pe poliţişti, motiv pentru care a fost sancţionat pentru tulburarea liniştii publice cu 200 de lei, în timp ce conducătorul auto, Vukovici Nicola, a rămas fără permis pentru o lună.

 

Copos: „Mijloace specifice ale Miliţiei”

 

Principalul finanţator al FC Rapid, George Copos, a declarat că reţinerea jucătorilor Cristian Săpunaru şi Vladimir Bozovici este o procedură care face parte din mijloacele specifice ale Miliţiei de pe vremuri. "Atunci îi reţineau, îi arestau pe jucătorii Rapidului înainte de meciurile cu Dinamo, acum au schimbat foaia şi i-au reţinut după meci. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, e regretabil, dar eu îi susţin", a spus Copos. Acesta a afirmat că din câte ştie, Bozovici şi Săpunaru nu consumă băuturi alcoolice. "Din ce ştiu eu, Bozovici nu bea alcool, la fel nici Săpunaru. Am stat de multe ori cu ei împreună şi nu i-am văzut să bea. Cu siguranţă nu au fost în stare de ebrietate. Ei au avut liber din partea lui Mircea Rednic şi permisiunea să meargă să petreacă. Asta nu înseamnă că oamenii nu pot să meargă undeva într-un club, într-o discotecă împreună cu soţiile şi prietenii", a completat Copos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jucători rapidişti duşi la Poliţie cu cătuşe la mâini.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jucători rapidişti duşi la Poliţie cu cătuşe la mâini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei