Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2007 - Anul XII, nr. 265 (3639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorinţă

Bute vrea să-şi păstreze 10 ani centura de campion mondial

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, care a sosit, joi, în România, unde va petrece o vacanţă de trei săptămâni, a declarat că speră să îşi păstreze centura până la finalul carierei, "zece ani de acum înainte", dar să câştige şi alte titluri. "Mă aşteptam să devin campion mondial, pentru asta am muncit. Îmi doresc să rămân cu picioarele pe pământ, să rămân un tip modest, aşa cum am fost mereu. Aş vrea să îmi păstrez centura până la sfârşitul carierei, zece ani de acum înainte şi să câştig şi altele. Deocamdată sunt concentrat să îmi apăr centura. Nu am nicio pretenţie în privinţa adversarului. Voi lupta indiferent de adversar. Această centură mi-a schimbat viaţa în bine. În Canada mă opreşte lumea pe stradă ca să mă felicite", a spus Bute. Întrebat ce condiţii ar trebui îndeplinite pentru a boxa în România, Bute a răspuns: "Depinde de resursele financiare. Eu aş face-o cu cea mai mare plăcere, dacă ar fi posibil". Lucian Bute a sosit joi în România pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", el fiind primit în salonul oficial de reprezentanţi ai ANS, de preşedintele Fedraţiei Române de Box, Rudel Obreja, dar şi de către părinţii săi.

Bute a plecat direct de la aeroport spre Galaţi într-o maşină Bentley Continental de culoare neagră. Bute îşi va putea apăra centura într-o gală programată pe 29 februarie, tot la Montreal, adversarul urmând a fi stabilit. Challengerul la titlul mondial va fi un boxer dintre primii 15 clasaţi la versiunea IBF.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bute vrea să-şi păstreze 10 ani centura de campion mondial.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bute vrea să-şi păstreze 10 ani centura de campion mondial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei