Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 nov 2007 - Anul XII, nr. 262 (3636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steaua

Aşteaptă minunea în meciul cu Sevilla

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că îi va premia cu câte 30.000 de euro pe jucătorii săi în cazul în care vor câştiga meciul cu FC Sevilla, din etapa a patra a grupei H a Ligii Campionilor. Tot 30.000 de euro le oferise Becali jucătorilor săi şi înainte de meciul cu Sevilla din deplasare, pierdut însă de "roş-albaştri" cu 2-1, în etapa a treia a grupei H. Gigi Becali a afirmat că nu şi-a pierdut încrederea într-un rezultat bun în partida de miercuri, chiar dacă Steaua nu a putut învinge la Timişoara în campionat. "Sper până la capăt, eu nu abandonez lupta. Liga Campionilor este altceva, jucătorii se vor motiva altfel. Bine, şi Sevilla va fi motivată. Sevilla a bătut pe Real Madrid, iar dacă îi învingem, victoria noastră va fi cu atât mai mare", a spus patronul Stelei. Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat că victoria echipei FC Sevilla în compania formaţiei Real Madrid în campionatul Spaniei trebuie să îi ambiţioneze pe "roş-albaştri", nu să-i sperie în perspectiva meciului din Liga Campionilor.

"De ce să fie o minune dacă Steaua nu pierde cu Sevilla? Eu cred că se poate scoate un rezultat bun. Acum se vor schimba datele problemei, cu Timişoara a fost în campionat, acum se joacă în Liga Campionilor, e altceva, ambiţia va fi mult mai mare. Jucăm acasă, în faţa propriului public şi sper într-un rezultat bun în faţa Sevillei, o echipă foarte tare, care a bătut pe Real Madrid. Acest lucru trebuie să ne dea de gândit, dar nu trebuie să ne sperie, ci să ne ambiţioneze", a spus Ilie. Oficialul stelist a precizat că pentru a scoate un rezultat pozitiv cu Sevilla, "motoarele" Stelei trebuie să fie la capacitate de 150 la sută, iar Sevilla să nu prindă o zi de formă maximă. "Sper ca Sevilla să prindă o zi mai slabă. Aşteptăm ca publicul să fie alături de noi aşa cum a fost la meciul cu Oţelul, să vină în număr cât mai mare", a adăugat el.

Partida Steaua - FC Sevilla, din etapa a patra a grupei H a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmisă în direct de ProTV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aşteaptă minunea în meciul cu Sevilla.
 Vizualizări articol: 403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aşteaptă minunea în meciul cu Sevilla0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei