Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

MM Stoica şi Cristi Borcea s-au pocnit la loja din Urziceni

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, ialomiţenii pierzând astfel primele puncte pe teren propriu în acest sezon. În minutul 40, jucătorul echipei Unirea Urziceni, Ricardo Gomes, a fost eliminat direct după ce l-a lovit cu talpa în piept şi gât pe Gabriel Boştină. Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a intenţionat să-şi retragă jucătorii de pe teren în minutul 40. Dan Petescu a fost convins de un oficial al grupării ialomiţene să nu retragă echipa de pe teren şi a plecat la vestiare înjurând, dar fără a fi eliminat de arbitru. În schimb, preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, în tot acest timp înjurând şi întrebându-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobonţ: "Ce-a fost, mă? Ce-a fost?". Când s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficială unde l-a observat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a înjurat. Meciul a fost întrerupt patru minute în urma acestor incidente, arbitrul reluând întâlnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc.

 

Stoica a ieşit „şifonat” din disputa cu oficialii lui Dinamo

 

Vasile Turcu, unul dintre acţionarii echipei dinamoviste, a făcut referire la incidentele care au avut loc în loja grupării "alb-roşii": "Dumneavoastră îl ştiţi pe domnul Stoica. Îmi pare rău în primul rând că e conducător executiv. Am discutat cu patronul lui şi părerea mea e că nu se procedează aşa, să înjuri. Când a ieşit s-a luat cu domnul Borcea. Noi suntem civilizaţi, respectăm gazdele, oficialii. Asta înseamnă bune maniere. E posibil să sară la bătaie, asta a făcut şi la Steaua, dar nu comentez, e treaba lui". Între preşedintele executiv al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, şi oficialii FC Dinamo, Cristi Borcea şi Florian Walter, au avut loc incidente în loja unde a fost găzduită delegaţia grupării "alb-roşii", după eliminarea din minutul 40 a lui Ricardo Gomes. Stoica a intrat înjurând în loja lui Dinamo, iar Borcea şi Walter au sărit la bătaie, oficialul grupării din Urziceni ieşind puţin "şifonat" din acest incident. Conflictul a fost aplanat de impresarul Victor Becali aflat în loja dinamoviştilor.

 

Oficialii lui Dinamo, nemulţumiţi de jocul echipei

 

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că nu va mai agreea mult stilul italian în care joacă formaţia "alb-roşie", lăsând să se înţeleagă că este nemulţumit de antrenorul Walter Zenga. "Noi care dominam peste tot am ajuns să fim acum, din câini care făceam jocurile, nişte căţeluşi. Din cauza jocului se întâmplă asta. E posibil să nu ai nicio ocazie? Asta este. Este stilul italian în care trebuie să te aperi. Nu o să mai agreez mult acest stil italian", a spus Borcea.

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu s-a arătat nemulţumit de jocul echipei şi a afirmat că s-ar putea să oprească finanţarea. "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Întrebaţi antrenorul, de ce mă întrebaţi pe mine? Borcea e conducător executiv şi va lua măsuri. Eu, în calitate de finanţator, nu sunt mulţumit în primul rând de joc. Timp de 100 de minute să nu poţi să marchezi, e o problemă. Dar nu e treaba mea. Treaba mea e că o să închid robinetul la finanţare. Toţi antrenorii care nu au rezultate sunt în pericol. Dacă Zenga nu va avea rezultate e în pericolul şi postul lui, e normal", a precizat Turcu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MM Stoica şi Cristi Borcea s-au pocnit la loja din Urziceni.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MM Stoica şi Cristi Borcea s-au pocnit la loja din Urziceni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei