Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poli Iaşi

Se desfiinţează echipa?

"

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că gruparea moldoveană este în stare de faliment şi că jucătorii nu şi-au mai primit salariile din luna august.

Tehnicianul susţine că o parte din vină îi aparţine lui Ioan Zapodeanu, unul dintre acţionarii clubului. "Tot felul de oameni vin şi fac afirmaţii la adresa mea şi la adresa acţionarilor. Domnul Zapodeanu îi acuză pe jucători, de mine a zis în urmă cu ceva timp că ar trebui să-mi dau demisia. De ce nu vine să spună că aceşti jucători nu şi-au mai luat banii din luna august? De ce nu spune că Poli Iaşi este în stare de faliment? Această echipă mai are puţin şi se desfiinţează. Echipa asta este a lui Boca şi a lui Popa. Noi ne ocupăm de tot şi tot noi răspundem pentru tot. Jucătorii se împrumută de la prieteni ca să trăiască. Preşedintele Boca nu mai ştie pe unde să umble ca să împrumute bani. Eu bat ţara asta ca să vin de la Arad la Iaşi să am grijă să meargă totul bine. Şi? Ba suntem făcuţi hoţi, ba mercenari! Vreau şi eu să ştiu, se vrea echipă la Iaşi sau nu?", a declarat Ionuţ Popa. Acesta a precizat că Ioan Zapodeanu este influenţat de diverse persoane. "Eu ştiu că sunt tot felul de «cunoscători într-ale fotbalului» acolo sus la oficială. Ar fi bine să nu mai plece urechea la tot ce spun ăia. S-ar putea să facă bube în ureche. Cât timp de echipa asta s-a ocupat Primăria, n-au fost bani, dar a fost linişte. Acum, nu avem bani, dar nici linişte", a menţionat Ionuţ Popa.

 

Jucătorii, comparaţi cu nişte „mârţoage”

 

La rândul său, portarul echipei Poli Iaşi, Cristian Brăneţ, a declarat că s-a săturat ca Ioan Zapodeanu să-i jignească pe jucători. "Nu este normal ca investitorii să ne facă «mârţoage». Avem şi noi copii şi ne întreabă: «Tati, ce e aia mârţoagă? De ce vă spune nenea ăla aşa?!» De ce ne spune aşa? În fotbal se întâmplă să joci uneori bine, alteori mai slab. Dacă vrea să ne spună ceva, să vină în vestiar şi să ne vorbească. Să ia ce măsuri doreşte, să dea afară unii jucători, dacă aşa crede că e mai bine, dar să nu ne jignească! De două luni se pune o presiune extraordinară pe noi. Sunt mulţi colegi care îşi doresc să plece de la echipă. Să ştie domnul Zapodeanu că aceste «mârţoage» au menţinut Poli Iaşi în Divizia A trei ani! Eu am pus mult suflet la această echipă şi nu mi se pare normal ca domnul Zapodeanu să vină şi să ne jignească!", a declarat Cristian Brăneţ. Preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, a spus în cadrul aceleeaşi conferinţe că nu va permite nimănui să-i jignească pe jucători: "Nu ştiu dacă Zapodeanu a spus sau nu aşa, dar cred că dacă s-a întâmplat aşa nu este bine. S-a depus foarte multă muncă la această echipă şi nu permit nimănui să-i jignească pe jucători, indiferent cum îl cheamă şi câţi bani are! Nu reprezentăm bătaie de joc pentru nimeni! El a mai dat declaraţii de acestea în presă. O să vorbesc şi eu cu dumnealui pe această temă".

Potrivit unui cotidian sportiv, Zapodeanu a spus despre fotbaliştii ieşeni că nu au valoare şi i-a comparat pe aceştia cu nişte mârţoage.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se desfiinţează echipa?.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se desfiinţează echipa?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei