Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CFR Cluj

Internaţionalul suedez Dorsin a semnat pe trei ani şi jumătate

"

Internaţionalul suedez Mikael Dorsin, care evoluează la formaţia norvegiană Rosenborg Trondheim, a semnat un contract cu CFR Cluj, valabil până în 2011, care va intra în vigoare din luna decembrie a acestui an. Dorsin, 26 de ani, evoluează pe postul de fundaş stânga şi a acumulat 15 prezenţe în naţionala Suediei. El va veni la CFR Cluj liber de contract şi, conform unor surse din cadrul clubului clujean, va avea un salariu de 500.000 de euro anual. Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că l-a achiziţionat pe Dorsin pentru a crea concurenţă pe posturi. "Îl urmărim de şase luni şi am semnat contractul electronic. Este un transfer important pentru CFR care creează concurenţă suplimentară pe posturi. Este un jucător de bandă stângă care face foarte bine atât faza de apărare cât şi de atac. L-am urmărit şi în Champions League şi în campionatul intern. Contra lui Chelsea a fost declarat cel mai bun apărător al lui Rosenborg iar după meciul cu Valencia a fost omul meciului şi a fost inclus în echipa etapei în Champions League", a spus Mureşan. "Am devenit un club atractiv pe plan european. În ziarele suedeze e un fel de subiect de senzaţie faptul că Dorsin a ales să semneze cu noi deşi a avut oferte de la Red Bull Salzburg sau Tottenham Hotspur iar emisarii lui Panathinaikos Atena se află chiar zilele acestea în Norvegia pentru că nu au aflat că el a semnat deja cu noi", a declarat Mureşan. Dorsin va veni la Cluj în decembrie după încheierea sezonului de toamnă în Liga Campionilor, ceea ce i-a permis lui Mureşan să glumească: "Dorsin va face 6 luni pauză apoi va juca din nou în Champions League cu noi. Noi mai urmărim şi alţi jucători până la vară, ne mai coasem 2-3 nasturi aurii de Liga Campionilor, deşi echipa poate câştiga campionatul şi cu lotul actual".

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Internaţionalul suedez Dorsin a semnat pe trei ani şi jumătate.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internaţionalul suedez Dorsin a semnat pe trei ani şi jumătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei