Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2007 - Anul XII, nr. 250 (3625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liga I

Se ascut săbiile ceferiste

"

FC Rapid îi acuză pe conducătorii clubului CFR Cluj de "purtare mârlănescă", după ce aceştia au solicitat Comisiei de Disciplină a FRF suspendarea fundaşului Marius Constantin înaintea partidei directe, programată, duminică, în cadrul etapei a XII-a a Ligii I. Pe site-ul oficial www.fcrapid.ro, conducătorii giuleşteni spun că "«oamenii de fotbal» răsăriţi peste noapte la Cluj apelează la mijloace murdare, speculând o problemă apărută între doi jucători ai Rapidului (Marius Constantin şi Emil Dică) şi care va fi rezolvată în interiorul clubului". De asemenea, în articolul citat se menţionează că "Bunul simţ ardelenesc a devenit doar o banală figură stil". "Cu părere de rău, constatăm că, după ce a spart tiparele în privinţa grandomaniei, conducerea clubului CFR Cluj se opinteşte din răsputeri să ne demonstreze că şi-a pierdut şi ultima brumă de bun simţ. Dacă ar mai fi dispus şi de o fărâmă de luciditate, profesorii de moralitate din Gruia ar fi realizat că de purtarea mârlănească de care dau dovadă ar fi putut avea parte la rândul lor, în momentul în care Semedo i-a rupt piciorul stelistului Pleşan. Cazul recent, cu suspendarea ulterioară a portarului craiovean Bornescu după accidentarea gravă a bistriţeanului Coroian (faptă nesancţionată de arbitru, ca şi cea a lui Semedo), demonstrează că şi jucătorul portughez al CFR-ului ar fi avut aceeaşi soartă dacă ar mai fi existat şi alte mostre de nesimţire precum şefii lui Semedo", se arată pe site-ul grupării giuleştene. Oficialii rapidişti îi mai acuză pe clujeni de "terorism verbal" şi susţin că echipa antrenată de Ioan Andone va avea în partida de duminică aceeaşi soartă ca în meciul din Cupa UEFA cu Anorthosis Famagusta. "Oricum, ultimul lor gest confirmă, cu vârf şi îndesat, faptul că visatele recompense financiare din partea UEFA le-au furat minţile de tot. Terorismul verbal dezvoltat de şefii CFR-ului a intrat deja într-o altă fază. Până la urmă, mult prea umflata grupare din Cluj (vă daţi seama ce încredere au alde Paszkany şi Mureşan în Andone şi jucătorii lor de milioane de euro, dacă apelează la mizerii din acestea?) nu rămâne în amintirea recentă a microbistului român decât prin jenanta reprezentare din Cupa UEFA. Unde a fost «descălţată» de modesta Anorthosis Famagusta, care i-a stricat deja clamatul sejur de plăcere, din Cipru. Că-şi dublează acum capitalul de penibil, e treaba aşa-zişilor intelectuali din fruntea clubului, cărora le pregătim o întoarcere la fel de fericită din Giuleşti precum cea din Cipru", se mai precizează în articolul de pe site-ul grupării FC Rapid.

 

Ce a generat acest scandal

 

Incidentul de la finalul partidei cu Poli Iaşi, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, când mijlocaşul echipei Rapid Marius Constantin l-a lovit cu capul în figură pe colegul său Emil Dică, a fost analizat, marţi, de conducerea tehnică şi administrativă a grupării giuleştene. Fiecare jucător şi-a spus punctul de vedere, iar ulterior conducerea a decis amendarea lui Marius Constantin cu o sumă care nu a fost făcută publică. Cei doi jucători s-au împăcat, deşi Emil Dică afirmase imediat după meci că vrea să plece de la Rapid. Conducerea clubului CFR Cluj a depus, marţi, memoriu la Comisia de Disciplină a FRF pentru suspendarea jucătorului rapidist Marius Constantin, cel care l-a lovit cu capul în figură pe colegul său Emil Dică, în finalul meciului Poli Iaşi - Rapid, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I. Secretarul Comisiei de Disciplină a FRF, Mircea Călin, a afirmat că memoriul grupării ardelene va fi judecat în şedinţa programată miercuri, de la ora 15.00. CFR Cluj întâlneşte, duminică, în deplasare, FC Rapid, într-o partidă programată de la ora 20.30, în cadrul etapei a XII-a a Ligii I.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se ascut săbiile ceferiste.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se ascut săbiile ceferiste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei