Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Divorţ?

Sabău, tentat să plece de la Bistriţa

"

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, vineri, că bugetul mic al clubului, care determină conducerea să vândă jucători, îl face să se gândească la posibilitatea ca la sfârşitul campionatului să plece la o altă formaţie. "Mi-am propus să fac performanţă şi dacă în fiecare an am jucători noi şi echipa total schimbată, dacă nu am un buget prin care să ţin jucătorii doi ani de zile cel puţin, e foarte greu. Acest club este obligat să vândă jucători ca să aibă un buget din care fotbaliştii să fie plătiţi la timp. S-au făcut nişte investiţii în infrastructură, s-au băgat bani într-un teren sintetic şi la stadion, s-a mai făcut ceva, aşa că bugetul nostru nu e foarte mare şi nu ne putem permite să trăim doar din ceea ce ne oferă sponsorii, consiliile locale şi judeţene. Am vândut doi jucători şi au mai fost ofertaţi încă doi, dar nu ne-am putut permite să-i vindem. Dacă ar fi să plec acesta ar fi motivul: pentru că nu poţi să ai performanţă dacă în fiecare an schimbi echipa. Anul acesta au rămas doar trei jucători din lotul de anul trecut şi-n fiecare an s-a întâmplat acelaşi lucru", a spus Sabău.

A refuzat oferte avantajoase

Tehnicianul bistriţenilor a afirmat că a avut oferte avantajoase, dar nu a plecat deoarece se înţelege bine cu oficialii Gloriei. "Au fost oferte chiar foarte, foarte avantajoase, dar atâta timp cât am avut o înţelegere cu un om cu care am colaborat foarte bine, nu am avut motive să plec, în plus au fost jucătorii cu care am avut performanţe împreună şi nu am avut motive să plec la jumătatea campionatului. Nişte oameni şi-au făcut nişte calcule şi, dacă ei nu sunt de acord să plec, am considerat că aşa este corect. Rămân atâta timp cât aceşti oameni mai cred în mine şi atâta timp cât reuşesc să fac performanţă şi cât mai am performanţe. Dacă voi pleca, voi pleca acolo unde voi avea un buget de achiziţii destul de mare şi unde voi putea să-mi permit să am o echipă stabilă. Nu trebuie să fie echipă din Bucureşti. Şi în provincie sunt echipe cum e Urziceniul care-şi permite să investească, să cumpere orice jucător, să aibă jucători cu contracte de 80, 100, 120.000 de euro ca Rapid sau Steaua", a precizat Sabău. Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat însă că are "aşi în mânecă" pentru a-l mai ţine pe Sabău la Bistriţa. "Oferta, dacă vine, nu vine la noi, vine la el, dar, din discuţiile preliminare, pare că ar rămâne. Problema se pune cât de sprijinit este de oraş, de judeţ şi bineînţeles de noi, sprijinit în sensul că ce depinde direct de noi să-i dăm competenţe. Ne-am străduit să-i asigurăm condiţii materiale care să satisfacă problemele contractuale ale jucătorilor şi pregătirea lor, eu zic că lucrurile ar fi îndreptate spre bine. Îl văd îndoit în privinţa altor factori şi aici este şi atitudinea unei părţi a presei. Culmea, presa centrală îl laudă, cea locală îl critică. Sunt antrenori huiduiţi de suporteri pentru că merită, Sabău nu merită să fie criticat. Eu am încredere că nu va pleca şi fac tot posibilul să nu plece şi mai am şi nişte aşi în mână ca, în ultimă instanţă, să-l blochez aici", a spus Pădureanu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sabău, tentat să plece de la Bistriţa.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sabău, tentat să plece de la Bistriţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei