Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2007 - Anul XII, nr. 243 (3618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

ECHIPA NAŢIONALĂ

Mâine am putea fi calificaţi şi matematic la Euro 2008

"

Componenţii echipei naţionale de fotbal a României au plecat, luni după-amiază, spre Luxemburg, în vederea meciului pe care îl vor susţine în compania acestei ţări, în preliminariile Euro-2008. Avionul cu care delegaţia României a făcut deplasarea în Luxemburg a decolat de pe aeroportul "Mihail Kogălniceanu", din Constanţa, la ora 17.00.

Meciul Luxemburg - România, din grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, este programat miercuri, la ora 21.15, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Germania, condusă la centru de Felix Brych, ajutat de asistenţii Volker Wezel şi Mike Pickel. Rezervă va fi Thorsten Kinhoefer. România îşi va asigura matematic calificarea la turneul final din Austria şi Elveţia dacă va învinge în Luxemburg, iar Bulgaria, ocupanta locului trei în grupa G, nu va câştiga meciul din deplasare cu Albania, programat tot miercuri, la ora 21.45.

Reprezentativa României ocupă primul loc în clasamentul grupei G, cu 23 de puncte, urmată de Olanda (20 p) şi Bulgaria (18 p).

Prime de câte 100.000 de euro de căciulă

Directorul Departamentului relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, duminică, la Sport.ro, că în caz de calificare la Euro-2008, cea mai mare primă, pe care o vor încasa titularii naţionalei, fotbaliştii cu cele mai multe minute jucate, va fi de câte 100.000 de euro. Prunea şi-a amintit că pe vremea când era jucător activ a luat 56.000 de dolari în 1994, iar cu altă ocazie 80.000 de dolari. Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a vorbit şi el pe aceeaşi temă la Fanatik, afirmând că, din cele cinci milioane de euro pe care FRF le va primi de la UEFA în caz de calificare, 2,5 milioane de euro vor merge către staff-ul tehnic şi jucători. Totodată, sponsorii FRF vor mai vira şi ei în caz de calificare "câteva sute de mii de euro". Lupescu a precizat că bugetul FRF în acest an este de şase milioane de euro, urmând să crească la anul cu 20-30 la sută, până la aproximativ 7,5 milioane de euro. Florin Prunea a afirmat că observatorul de arbitri la meciul România - Olanda, scor 1-0, germanul Volker Roth, fost preşedinte al comisiei de arbitri a UEFA, a apreciat că faza golului din care a înscris Dorin Goian, suspect de ofsaid, a fost una foarte grea şi a acordat brigăzii din Grecia o notă foarte mare.

Au înnebunit bulgarii

Presa bulgară a acuzat reprezentativa Olandei că nu şi-a apărat corect şansele în partida cu România, calificând drept "suspectă" atitudinea batavilor în jocul de la Constanţa, informează presa olandeză.

"Atitudinea oaspeţilor a fost suspectă şi se pune întrebarea dacă meciul a fost vândut sau nu", a scris cotidianul bulgar Meridian Match, preluat de presa olandeză. "Înfrângere suspectă a Olandei", a mai titrat publicaţia bulgară. Presa olandeză comentează informaţiile din ziarele din Bulgaria, iar V-Bal scrie, sub titlul "A fost mituită naţionala Olandei?", că "bulgarii uită că Bouma a avut ocazia să înscrie de două ori". Selecţionerul Bulgariei, Dimitar Penev, a afirmat că, în prima parte a întâlnirii cu România de la Constanţa Olanda a fost stăpâna meciului, însă nu a reuşit să marcheze. El a recunoscut, însă, că după pauză "tricolorii" au schimbat faţa jocului. Preşedintele Federaţiei Bulgare, Borislav Mihailov, a afirmat că soarta selecţionerului Penev depinde şi de meciurile următoare, de calificarea la Euro-2008, urmând ca la finalul campaniei să se ia o decizie.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâine am putea fi calificaţi şi matematic la Euro 2008.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mâine am putea fi calificaţi şi matematic la Euro 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează