Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2007 - Anul XII, nr. 242 (3617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Handbal

A treia victorie pentru universitari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

În cea de-a cincea etapă a Ligii Naţionale de Handbal, echipa locală CS Universitatea Suceava a reuşit cea de-a treia victorie din acest sezon, după ce s-a impus clar, pe teren propriu în faţa celor de la Lignitul Tîrgu Jiu, scor 33 – 27, la pauză 18 – 13. Ştiind că oaspeţii din Tîrgu Jiu sunt în suferinţă după patru etape şi vin la Suceava să joace la victorie, studenţii au pregătit foarte bine această întâlnire, pentru a nu face un pas greşit, tocmai pe teren propriu. Elevii antrenorului Petru Ghervan au început în forţă acest meci şi s-au distanţat la şase goluri până în minutul 9, după un joc aproape perfect în apărare, dublat de câteva intervenţii salvatoare ale portarilor Andrei şi Pralea. Pe fondul unei anumite relaxări a universitarilor, oaspeţii au forţat, dar n-au reuşit să se apropie la mai mult de patru goluri. Până la pauză, studenţii au reuşit să păstreze o diferenţă confortabilă intrând la vestiare la scorul de 18 – 13. După pauză, în ciuda apărării avansate a oaspeţilor, Bursuc şi Bibirig au găsit culoare şi au mărit diferenţa la şapte goluri, 20 – 13, în minutul 32. Aflat într-o formă foarte bună, în ciuda răcelii care l-a chinuit la începutul săptămânii, Leonard Bibirig a reuşit câteva goluri spectaculoase de la nouă metri, cu care a tăiat elanul oaspeţilor. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în minutele 42 şi 44, atunci când echipa locală avea opt goluri în faţă, la 25 – 17 şi mai apoi, 26 – 18. Până la final, elevii antrenorului Petru Ghervan menţin echilibrul din teren şi termină partida la şase goluri, scor 33 – 27. Astfel, după un meci pe care l-au controlat de la un capăt la altul, studenţii obţin două puncte foarte valoroase în economia clasamentului, dar şi în lupta pentru îndeplinirea obiectivului.

Antrenorul oaspeţilor crede că sucevenii pot emite pretenţii la podium

La finalul partidei, antrenorul oaspeţilor, Sorin Toacsen s-a arătat foarte nemulţumit de evoluţia echipei sale. „În acest meci a existat o singură echipă, a Sucevei pe care o felicit pentru joc şi sunt sigur că poate emite pretenţii la podium în acest an. Din păcate jucătorii noştri parcă suferă un blocaj psihic, mai ales în primul sfert de oră, atunci când de fapt s-a hotărât soarta meciului. Avem o echipă cu mai multe feţe, care poate câştiga în faţa oricărui adversar din primul eşalon, dar în acelaşi timp putem fi învinşi de o formaţie de liga a III-a”, a adăugat Sorin Toacsen. De cealaltă parte, tehnicianul sucevean, Petru Ghervan spune că cea mai grea misiune a fost mobilizarea jucătorilor, după începutul bun de campionat. „Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest meci, dar jocul încă are de suferit din cauza multiplelor inexactităţi. Dacă în primele 15 minute am jucat în viteză, până la final am scăzut ritmul şi nu am mai jucat ce ne-am propus. În continuare nu reuşim să ne păstrăm calmul şi să ne vedem de sarcinile de joc, concentrându-ne pe dispute cu arbitri sau adversari. Am avut momente bune de apărare în care şi portarii şi-au făcut datoria, aducându-şi aportul în faze clare de atac ale adversarilor”, a menţionat Petru Ghervan. Pentru suceveni au marcat Bibirig(6 goluri), Tcaciuc(1), Bursuc(1), Chiruţ(6), Adomnicăi(5), Gavriloaia(7), Ţuţu(1), Mitrea(3), Dospinescu(1) şi Ignat(2). Duminica viitoare, echipa locală va evolua în deplasare, pe terenul celor de la CSM Medgidia.  

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A treia victorie pentru universitari.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A treia victorie pentru universitari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează