Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Meci caritabil

Seara Campionilor de la Cluj

"Foştii fotbalişti olandezi au sosit miercuri în România pentru meciul caritabil de diseară. Printre cei veniţi se numără Frank de Boer, Wim Jonk, Pierre Van Hooijdonk, Artur Numan, Erwin Koeman, Richard Witschge, Bert Konterman, Marc van Hintum, Regi Bilnker, Orlando Trustfull, Ben Wijnstekers, Martijn Middelbeek şi Frank Verlaat. Miercuri seară era aşteptat şi Michel Kreek, iar joi sunt programate sosirile lui Hans Van Breukelen şi Ronald de Boer. Sosirea fostului internaţional olandez Ruud Gullit, anunţat printre participanţii la Seara Campionilor, nu a fost confirmată de organizatori. Olandezii au fost aşteptaţi la Otopeni de Adrian Neguţ, unul dintre organizatorii evenimentului Seara Campionilor - Stele în iarbă. La ora 19.00, în sala Grand Ballroom a hotelului Marriott va avea loc Gala Dinner, în cadrul căreia vor fi scoase la licitaţie tricourile participanţilor la meciul caritabil. Joi va avea loc evenimentul propriu-zis. De la ora 19.20 este programată prezentarea echipelor Generaţia de Aur şi Legendele Olandei, la stadionul formaţiei CFR Cluj, de la ora 20.30 urmând să înceapă partida."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seara Campionilor de la Cluj.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seara Campionilor de la Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează