Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal pe pâine

Rednic, mopul lui Copos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"Acest comentariu n-ar fi putut fi scris în urmă cu, să zicem, 10 sau 20 de ani, cel puţin din două motive: mai întâi că habar n-aveam ce e acela un mop (la alţii probabil că se inventase de mult, la noi nu) iar apoi fiindcă nici dl Rednic nu dădea semne că ar putea evolua (involua?) tocmai în această direcţie. Dimpotrivă: mi-l amintesc ca pe un fundaş absolut excepţional, de netrecut în zilele de glorie ale lui Dinamo, piesă de bază la Naţională. Exact şi decis în intervenţii, părea un tip de mare caracter, ce mai, un om de fier. Vorba poetului: trecut-au anii... iar din fostul fotbalist a izvorât antrenorul. Care, la rândul lui, a reuşit ceva performanţe onorabile, ba chiar remarcabile. E drept că, pe vremea când antrena Rapidul, circula zvonul că Mircea Rednic ar fi doar un intermediar (via telefonul mobil, mare invenţie!) între ideile tactice emanate de fostul său antrenor şi „profesor” într-ale meseriei, Mircea Lucescu, şi executanţii acestora, adică propria-i echipă. N-a confirmat nici unul dintre ei zvonul, însă tare mă încearcă senzaţia că lucrurile chiar aşa stăteau. Ca orice antrenor, evident că şi Rednic a clacat pe la o bucată de vreme, plecând de la Rapid mai mult gonit decât urmare a demisiei logice. Ba chiar, dacă-mi aduc bine aminte, se cam crampona de locul acela, nedând semne că ar pricepe că i-a sosit vremea debarcării. Drept urmare, apelând la tacticile şi strategiile perfect însuşite la Academia de Partid „Ştefan Gheorghiu”, fostul utecist fruntaş Copos i-a făcut vânt în mod absolut grotesc, nu cu mult diferit de cel prin care l-a ejaculat, pardon: ejectat, pe Bergodi. Altfel spus, mârlăneşte. Moment în care, fostul fotbalist de fier / oţel / beton Mircea Rednic s-ar fi cuvenit, ca un om manierat ce se află, să-şi jure că neam de neamul lui n-o să-i mai calce prin bătătură maimuţoiului. Şi că, eventual (că doar echipa nu-i vinovată) va mai antrena Rapidul doar atunci când panarama de „investitor” (mai mult pe banii statului!) va fi fost de mult uitat. Când colo, ce ne fu dat să vedem şi să auzim? Că fără să stea măcar o secundă pe gânduri, domnul Rednic a acceptat să redevină mopul lui Copos. Mopul, pardon, acela cu care şterge domnul Cofetăria Ana Electronic pe jos când, din nebăgare de seamă, îi mai cade vreunui client frişca de pe moţu’ lu’ prăjitura. Iar dacă se confirmă şi complotul fotbaliştilor (nimic mai firesc la români!), atunci domnului Rednic, în loc să se bucure de „job”, mai bine i-ar fi teamă. Nici nu-i nevoie să-l „lucreze” şi pe el ca pe Bergodi. S-a lucrat deja singur, când a redevenit mopul de altădată."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rednic, mopul lui Copos.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rednic, mopul lui Copos0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează