Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapid

Rednic a adus sămânţa de scandal în Giuleşti

"Tehnicianul Mircea Rednic a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor al formaţiei Rapid Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă, în care a precizat că doar prin rezultate îi poate face pe suporterii rapidişti să îl respecte. "Sunt fericit că am revenit la Rapid. Este a cincea oară când mi s-a propus să revin de când am fost îndepărtat în ultimii cinci ani. L-am văzut pe Copos schimbat în bine, cred că şi eu m-am schimbat în bine. Nu vreau să dezamăgesc suporterii, am văzut că sunt supăraţi pe mine, poate au dreptate, eu sunt profesionist, îmi apăr jucătorii, clubul, suporterii. Îmi pare rău, doar prin rezultate pot să-i fac să mă respecte", a declarat noul antrenor. Mircea Rednic ocupă de miercuri funcţia de antrenor al formaţiei Rapid, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Liderul galeriei Rapid, Petre Ştefan, a declarat, marţi, că în cazul în care Mircea Rednic va deveni oficial antrenorul formaţiei giuleştene, suporterii "alb-vişinii" îl vor contesta şi înjura pe tehnician la fiecare meci. "Mircea Rednic să se aştepte la proteste din partea noastră. Nu suntem de acord cu instalarea lui în funcţia de antrenor. Nu putem să uităm niciodată ce a spus despre suporterii rapidişti şi despre Rapid. Este un om fără caracter, fără coloană vertebrală. Indiferent că ia 200 de campionate cu Rapid, el va fi întotdeauna înjurat pe Giuleşti. Mircea Rednic o să fie contestat nu la primul meci, ci la fiecare meci, atât acasă, cât şi în deplasare", a spus Petre Ştefan.

Copos „regretă sincer şi public” că l-a dat afară pe Rednic de două ori

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, că a greşit de două ori faţă de Mircea Rednic, exprimându-şi regretul "sincer şi public" pentru acest lucru. "Am greşit de două ori faţă de Rednic. Regret sincer şi regret public acum că am făcut acele greşeli. Poate de aceea a fost obligat să plece. Pentru prima oară de când a venit un antrenor, toţi membrii Consiliului de Administraţie au fost de acord cu propunerea directorului tehnic Nicolae Manea. Cred cu tărie că am luat cea mai potrivită decizie", a declarat Copos. Acţionarul rapidist regretă, de asemenea, că Rapid a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, deoarece consideră că FC Nurnberg era o echipă de bătut."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rednic a adus sămânţa de scandal în Giuleşti.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rednic a adus sămânţa de scandal în Giuleşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent