Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa Naţională

Prudenţă în ambele tabere înaintea disputei România-Olanda

"Atacantul Adrian Mutu (foto) a declarat, miercuri, la Constanţa, într-o conferinţă de presă, că echipa României nu va face un joc defensiv împotriva Olandei, în meciul din preliminariile CE 2008, dar nici nu se va hazarda, pentru a nu fi taxată de naţionala batavă. "Vreau să fac un meci mare şi mă simt un jucător important, la fel ca şi ceilalţi, mă bucur că mă apreciază lumea. Nu e important Adi Mutu, ci ceea ce face Mutu pentru echipă. Ne dă de gândit că nu am marcat împotriva Olandei până acum, dar au o apărare foarte bună. M-aş bucura să mergem în Bulgaria deja calificaţi, să fim mai relaxaţi, chiar dacă oricum vom merge să câştigăm. Nu ştiu dacă e cazul să jucăm hazardat cu Olanda, pentru că ei, valoric, sunt mai puternici ca noi", a spus Mutu. Atacantul român regretă că în tribunele stadionului Farul nu pot fi mai mulţi spectatori. "Capacitatea stadionului nu poate satisface cerinţele suporterilor, din păcate a fost decizia federaţiei şi a selecţionerului de a juca aici. Meciul este foarte important, putem face un pas uriaş. Dacă învingem, şansele cresc foarte mult, pentru că ne distanţăm de principalul adversar. Am un moral bun şi sper să-mi ajut echipa să câştige", a comentat el. Mutu nu crede în declaraţiile jucătorilor olandezi, care spun că se mulţumesc şi cu o remiză. "Cred că vor veni să câştige, au o echipă puternică şi nu cred că se vor mulţumi cu un egal. Olanda e cea mai bună echipă şi dacă vom învinge va fi foarte bine şi pentru moralul nostru. Noi am demonstrat că ne-am schimbat mentalitatea şi va trebui să dăm acum mult mai mult. Este bine că au jucători accidentaţi, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, pentru că cei care îi vor înlocui sunt foarte valoroşi", a adăugat jucătorul echipei Fiorentina. Adrian Mutu a afirmat că România depinde în primul rând de jocul său. "Nu prea au puncte slabe, dar va depinde şi de abilitatea noastră. Avantajul nostru e că jucăm în faţa propriului public şi că plecăm de la egal la egal. Acum nu suntem aşa disperaţi ca în trecut să strângem puncte. Cred că avem experienţa necesară să gestionăm bine acest moment. Un rezultat bun ar arăta tuturor că am acumulat multă experienţă în ultimii ani", a spus el.

Fostele glorii olandeze cred că meciul cu România va fi dificil

Fostul fotbalist olandez Pierre Van Hooijdonk a declarat, miercuri, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că reprezentativei Olandei îi va fi greu să obţină un rezultat bun în meciul cu România. "Poziţia Olandei este probabil mai bună decât a României. Însă va fi greu să obţinem un rezultat bun în România. Ultima oară am câştigat cu 2-0, iar dacă obţinem acelaşi scor ne vom califica la Euro-2008. România şi Olanda sunt cele mai bune echipe din grupă", a spus Van Hooijdonk. Frank Verlaat a spus că se află pentru prima oară în România şi s-a declarat bucuros să participe la un meci caritabil. "Acest meci este un lucru bun. E pentru un copil care nu are părinţi. E pentru o cauză bună. Îi ştiu pe Hagi, Popescu şi Lăcătuş. Contra lor am jucat direct. Îl ştiu pe Chivu de la Ajax, alături de care am jucat un an. Pe el îl ştiu cel mai bine. Chivu vorbea cu mândrie despre România", a spus Verlaat, care a fost coechipier cu Cristian Chivu la Ajax în sezonul 1999-2000, primul al românului la formaţia olandeză.
Verlaat a menţionat că, în grupa G a preliminariilor Euro-2008, România şi Olanda sunt favorite. "Dacă vor remiza, cred că ambele echipe se vor califica, dar trebuie să aşteptăm şi să vedem. În cazul în care România va câştiga, Olanda trebuie să câştige în ultimele meciuri. Cele două echipe sunt la acelaşi nivel", a spus Verlaat.

Biletele s-au epuizat în 20 de minute

Biletele puse în vânzare, miercuri, de FRF, la stadionul Farul din Constanţa, s-au terminat, inexplicabil, în 20 de minute, deşi la case ar fi trebuit să fie distribuite aproximativ 9.000 de tichete. Lumea care stătea la coadă a fost extrem de nemulţumită, acuzându-i pe conducătorii FRF că au pus în vânzare un număr extrem de mic de tichete, aproximativ 1.000, conform unor estimări. Persoanelor prezente la case nu li s-a dat nicio explicaţie privind epuizarea atât de rapidă a biletelor, oamenii plecând de la stadion extrem de nervoşi.
Aproximativ 1.000 de suporteri au fost prezenţi, miercuri, la deschiderea caselor de la stadionul Farul din Constanţa, pentru a cumpăra bilete la meciul dintre reprezentativele României şi Olandei, din preliminariile Euro-2008. FRF a pus în vânzare, miercuri dimineaţă, la casele de bilete de la stadionul Farul, tichetele de intrare la meciul România - Olanda. Oficial, din totalul de 13.000 de bilete tipărite, 1.000 au fost distribuite online, 1.385 au fost alocate Federaţiei Olandeze, iar 1.000 au revenit sponsorilor şi partenerilor FRF. Preţul biletelor: 100 lei - tribunele I şi a II-a; 25 lei - peluzele I şi a II-a. Suporterii au fost nemulţumiţi de faptul că încă de marţi se vând bilete la negru în anumite zone ale oraşului, preţul unui bilet la bişniţari ajungând până la 200 de lei. Oamenii aflaţi la coadă au strigat că vor bilete, suspectând FRF că la case au fost puse în vânzare mai puţin de 9.000 de tichete, câte ar fi trebuit să rămână pentru public. Suporterii au vociferat când au fost anunţaţi că s-au pus în vânzare bilete doar la peluze, unii dintre ei renunţând să mai stea la coadă.

Românii, favoriţi în sondaje

Într-un sondaj efectuat pe site-ul UEFA, echipa naţională a României este văzută ca favorită în meciul cu reprezentativa Olandei. La întrebarea "Cine credeţi că va câştiga partida dintre România şi Olanda", 53,47 la sută dintre participanţi au răspuns că România, iar restul de 46,53 la sută cred că elevii lui Marco van Basten vor fi învingători."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prudenţă în ambele tabere înaintea disputei România-Olanda.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prudenţă în ambele tabere înaintea disputei România-Olanda0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent