Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2007 - Anul XII, nr. 237 (3612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

RAPID

Bergodi out, vine Rednic?

"

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, luni, că oficialii din conducerea clubului Rapid sunt amatori, precizând printre altele că în vară s-au făcut achiziţii "cu banii de seminţe". "Îmi pare rău pentru suporteri şi pentru jucători, care au fost extraordinari, dar eu nu sunt lipit de scaun la Rapid. Dar aici e vorba de conducătorii de la Rapid, care sunt amatori. Sunt unii care sunt cu sufletul alături de Rapid, dar alţii sunt amatori. Un conducător mi-a spus că lui Bozovici trebuia să-i dau doar o amendă, pentru că e jucător titular. Şi că eu am greşit că nu l-am pus nici măcar rezervă. Mi-a sărit sângele în cap când am auzit. Cum să joci cu un jucător care a stat până la trei noaptea în club? Nu e posibil să-mi spună aşa ceva un conducător. E un balamuc la Rapid", a spus Bergodi, aflat în aceste zile în Italia. Tehnicianul a menţionat că acţionarul majoritar George Copos ar trebui să-l întâmpine cu covor roşu, pentru că a avut rezultate în condiţiile în care s-au făcut achiziţii de jucători cu bani puţini. "După meciul cu Nurnberg nu am mai discutat deloc cu Copos. Aşa ceva nu e posibil. Pentru că domnul Copos era un conducător care vorbea în fiecare zi cu mine. Iar de joi n-am mai vorbit. Eu i-am zis lui Renzo, duminică dimineaţă, că George Copos nu vine la meciul cu Farul. Şi aşa a fost. Iar în fotbal când nu vorbeşti cu antrenorul înseamnă că eşti supărat pe el. Dar ce să-mi reproşeze mie Copos? Ar trebui să îmi pună covor roşu în faţă pentru că am luat Supercupa, iar echipa n-a pierdut în campionat şi nici cu Nurnberg. Asta în condiţiile în care s-au făcut făcut transferuri cu bani de seminţe. Că s-a ratat calificarea, asta se întâmplă", a menţionat Bergodi. Directorul general Constantin Zotta a anunţat, luni, că tehnicianul Cristiano Bergodi a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Rapid şi a prezentat actul de demisie al italianului, care era datat din 6 octombrie. Zotta a prezentat, într-o conferinţă de presă, actul de demisie, pe care l-a primit, sâmbătă, 6 octombrie, în jurul orelor 11.30 - 12.00. Însă team managerul Renzo Rossi a declarat că antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, se răzgândise duminică asupra demisiei, pe care o înaintase cu o zi înainte directorului general Constantin Zotta, dar conducătorii giuleşteni au acceptat-o în cadrul Consiliului de Administraţie de luni.

Rednic confirmă că a primit oferta de a antrena Rapidul

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că a primit o ofertă de a antrena Rapidul pentru un an şi a precizat că va răspunde acestei propuneri până miercuri. Fostul tehnician al formaţiei Dinamo spune că finanţatorul rapidist George Copos i-a stabilit drept obiectiv câştigarea campionatului şi Cupei României. "Da, am primit oferta de a antrena Rapidul pe o perioadă de un an cu drept de opţiune pentru încă unul. Mi s-a cerut câştigarea campionatului şi Cupei României. Nu ştiu ce voi face deocamdată, le-am spus să-şi rezolve întâi problemele cu Bergodi şi apoi voi da un răspuns. Până miercuri voi da un răspuns. Poate chiar în cursul zilei de mâine pentru că nu vreau să încurc pe nimeni", a declarat Rednic. Antrenorul dezminte faptul că George Copos i-a fi propus funcţia de antrenor principal în Giuleşti înaintea meciului Rapid-Farul, de duminică, atunci când pe bancă se afla italianul Cristiano Bergodi. "S-a tot vorbit că am văzut meciul de duminică seara al Rapidului, împreună cu Copos. Nu este adevărat, nici nu aveam cum pentru că eu am fost la Urziceni să văd meciul cu Poli Iaşi şi nu am mai ajuns să văd Rapidul", a mai spus Rednic.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bergodi out, vine Rednic?.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bergodi out, vine Rednic?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent