Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2007 - Anul XII, nr. 236 (3611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Născuţi anonimi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Dar făcuţi celebri! Portarul Universităţii Craiova a reuşit cumva să iasă din anonimatul pe care îl induce chiar numele său (BornEscu). Pur şi simplu l-a dezmembrat pe săracul Coroian, vinovat că urmărea o minge pe care, fără doar şi poate, ar fi vrut în inconştienţa sa s-o vâre în poarta remboului (de la Rambo, conform look-ului pe care olteanul îl afişează). Un killer în şort este şi Cadu, portughez de la Cluj, care i-a făcut rost unui adversar de o comoţie urmată de leşin. Acesta nici măcar n-a apucat să vadă ce l-a lovit, agresiunea fiind făcută foarte bărbăteşte, pe la spate...

Ştiu că se lucrează prin distileriile regulamentului de fotbal de la International Board la varianta în care jucătorul agresor să fie suspendat pe întreaga perioadă de indisponibilitate a victimei sale. Ar fi un pas înainte, chiar dacă unul mic pentru echitate în absolut, fiindcă în timp ce victima îşi petrece vacanţa forţată studiind medicina prin spitale şi clinici de recuperare, agresorul poate profita de acest timp pentru completarea studiilor de specialitate cu Deposedarea Fără Fault în 12 lecţii pentru toţi. În original, for dummies!

Să îndulcim finalul cu partea poetico-fantastică a fotbalului.Sâmbătă am putut fi martorii unui gest tehnic, cred eu, fără precedent. Brazilianul Edson, cel care fusese propus Stelei de unul dintre finanţatorii de la UTA pentru un mărunţiş de două milioane de euro, a reuşit să înalţe mingea peste transversală practic de pe linia porţii! Cu capul sau din vole poate ar fi reuşit şi alţii, dar brazilianul –  tot brazilian – a făcut-o de la firul ierbii! Desigur, denumirea de gest tehnic poate fi interpretată şi ca ironie, dar ea conţine şi oarecare doză de invidie admirativă din partea colegilor de branşă care n-au izbutit şi nu vor izbuti aşa ceva nici măcar o dată în viaţă.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Născuţi anonimi.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Născuţi anonimi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează