Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2007 - Anul XII, nr. 236 (3611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eşec

Înfrângere pentru HCM Constanţa în al doilea meci din Liga Campionilor

"

Echipa masculină de handbal HCM Constanţa a pierdut, ieri pe teren propriu, cu scorul de 23-28 (11-15), meciul susţinut în compania formaţiei franceze Montpellier, din etapa a II-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru HCM au marcat: Toma - 7 goluri, Hejtmanek - 5, Schuch - 3, Şoldănescu - 2, Timofte - 2, Schjolin - 2, Broz - 1, Kazici - 1.

În minutul 58, Hejtmanek a primit cartonaş roşu, după un contact mai dur cu un jucător francez.

Principalii marcatori la Montpellier au fost Tej, Bojinovic şi Hmam - fiecare cu câte cinci goluri.

Portarul francezilor Karaboue a avut 18 interveţii reuşite.

HCM Constanţa a jucat, ieri, al 50-lea meci în cupele europene, iar la partidă au asistat circa 1500 de spectatori.

Antrenorul echipei Montpellier, Patrice Canayer, şi-a felicitat jucătorii pentru victorie. "HCM Constanţa a jucat cu multă determinare şi s-a văzut că a făcut faţă Ligii Campionilor. Şansele noastre de calificare au crescut foarte mult după acest meci, iar Constanţa a demonstrat că poate pune probleme oricărei echipe, inclusiv celor de la Kiel şi Hammarby", a comentat Canayer.

Tehnicianul formaţiei HCM Constanţa, Eden Hairi, a declarat că a simţit neputinţă din partea jucătorilor săi. "Am întânit o echipă completă pe toate posturile, cu o linie de 9 metri foarte puternică. Mi-aş fi dorit un rezultat mai bun şi chiar dacă le-am transmis înainte de meci băieţilor ceea ce vreau, am simţit neputinţă din partea lor şi în plus am întâlnit şi un portar foarte bun. Ne lipseşte un centru cu experienţă de mai multă vreme, dar nu acest lucru a dus la înfrângere. Şansele de a ocupa locul doi sunt mult mai mic, dar mai sunt meciuri de jucat. Nu ne place să pierdem dacă când vezi că adversarul este mai bun, îţi rămâne doar să încerci să fa ca echipa ta să joace mai bine", a spus Hairi.

„Am încercat să dăm totul pentru victorie"

Jucătorul Laurenţiu Toma şi-ar fi dorit victoria pentru Hairi. "Vreau să felicit Montpellier pentru jocul foarte bun făcut, noi cred că am arătat că încet-încet devenim o echipă puternică. Am fi vrut să-i facem o surpriză şi lui Hairi la primul său meci, dar sper că s-a văzut că am încercat să dăm totul pentru victorie", a spus Toma.

Portarul Ionuţ Stănescu a declarat că HCM ar fi putut obţine mai mult. "Ne vom bate de acum încolo şi vom încerca să câştigăm cu Kiel, chiar dacă este deţinătoarea trofeului. Vom vedea dacă mai sunt şanse de calificare şi cred că azi am fi putut obţine mai mult", a comentat Stănescu.

Următorul meci al echipei constănţene în Liga Campionilor are loc, joi, 11 octombrie, de la ora 19.30, cu formaţia germană Kiel.

Campioana României a pierdut şi primul meci din grupa B a Ligii Campionilor, duminica trecută, la Stockholm, când a fost învinsă de campioana Suediei, Hammarby IF, cu scorul de 33-25 (18-14).

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înfrângere pentru HCM Constanţa în al doilea meci din Liga Campionilor.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înfrângere pentru HCM Constanţa în al doilea meci din Liga Campionilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează