Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2007 - Anul XII, nr. 235 (3610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eşecuri în serie

Falimentul fotbalului românesc

"

Echipa Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, deşi a câştigat, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), meciul susţinut în compania formaţiei suedeze IF Elfsborg, în manşa secundă a turului întâi al competiţiei. Unicul gol al întâlnirii retur a fost marcat de Ionel Dănciulescu, în minutul 31, din penalti, după un henţ în careu al fundaşului Augustsson. În urma eliminării formaţiei Dinamo, România nu va avea nicio echipă în grupele Cupei UEFA, după ce, tot joi, şi FC Rapid a părăsit competiţia, fiind eliminată de FC Nurnberg.

Antrenorul Walter Zenga a declarat că este dezamăgit pentru că Dinamo a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, însă a apreciat că jucătorii săi au evoluat bine în partida cu IF Elfsborg. "Am câştigat un meci, dar am pierdut ceva important. Trebuie ca mâine să facem ceva pentru duminică, pentru a câştiga. Toată echipa a jucat bine, eu nu comentez despre un jucător că a evoluat bine sau slab. Echipa s-a descurcat foarte bine", a spus Walter Zenga. Directorul general al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, joi, la Boras, după eliminarea din Cupa UEFA, că elevii lui Walter Zenga meritau calificarea în faza grupelor, informează Sport.ro. "Calificarea am pierdut-o la Bucureşti. Am crezut că putem să ne calificăm aici (n.r. - la Boras). Am avut ocazii mari prin Dănciulescu şi Mărgăritescu şi meritam victoria şi calificarea. Dacă punem în balanţă şi ocaziile de la Bucureşti, am pierdut o calificare pe care o meritam. Nici în Divizia C nu se poate arbitra aşa. Ne-a mai rămas câştigarea campionatului şi ne vom axa pe asta. Zenga nu va pleca de la Dinamo, va mai rămâne cel puţin doi ani", a spus Borcea.

Mitică Dragomir: „Va fi deranj mare dacă nu strângem rândurile”

Preşedintele LFP, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, la Sport.ro, că trebuie făcută o reconsiderare a fotbalului românesc, apreciind că există un mic declin şi că dacă nu se vor strânge rândurile, atunci "va fi deranj mare". "Trebuie să reconsiderăm fotbalul românesc, atât la nivelul numărului de fotbalişti valoroşi, dar trebuie să luăm antrenorii la mână, noi ne aruncăm toţi spre arbitri, dar nu asta este cauza. Suntem puţin în declin, dacă nu strângem rândurile, să punem lucrurile la punct, va fi deranj mare. Avem multe echipe în cupele europene, dar fără jucători de valoare. La Dinamo sunt trei-patru jucători care nu au ce căuta nici în echipa a doua. La Steaua - opt accidentaţi, la Dinamo au lipsit unul - doi valoroşi, alţii, cum este Ropotan, nu au intrat. Trebuie reconsiderat fotbalul, dacă vrem rezultate. Conducătorii bagă bani, comportamentul lor este deplorabil vizavi de ce se întâmplă în presă, la unii din ei, dar ei sunt cei care bagă bani", a spus Dragomir. Întrebat ce părere are despre faptul că tehnicianul Cristiano Bergodi a anunţat că pleacă de la Rapid, Dragomir a spus: "Este treaba lui, întrebaţi-l pe el, cine ştie ce of-uri o avea. A fost un antrenor serios. Că nu a avut performanţă în cupele europene, este altceva. Pe Rapid i-a scos nemţii, au alt fotbal. Sunt puţin supărat. Este de neînchipuit cum a ratat Dănciulescu, China (n.r. - Mărgăritescu)...este extraordinar".

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Falimentul fotbalului românesc.
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Falimentul fotbalului românesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent