Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2007 - Anul XII, nr. 234 (3609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

LIGA CAMPIONILOR

Lucescu şi Şahtior au dat lovitura la Lisabona

"

Fundaşul Răzvan Raţ a contribuit la unicul gol al partidei pe care Şahtior Doneţk, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat-o, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei portugheze Benfica Lisabona, în etapa a II-a a grupei D a Ligii Campionilor. Raţ, care a fost integralist, a participat la faza din care Jadson a înscris unicul gol al întâlnirii, în minutul 42. Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat că rezultatul partidei este logic, deoarece echipa sa a dominat şi şi-a organizat mai bine acţiunile, informează site-ul oficial al grupării ucrainene. "Am jucat bine, ne-am creat multe ocazii de gol, am dominat în teren şi ne-am organizat acţiunile mai bine decât Benfica. Spre finalul meciului, adversarii noştri au jucat ofensiv, încercând să egaleze. Am reuşit să ieşim pe contraatac, dar din păcate nu am putut profita de ocazii. Victoria de astăzi (n.r. - miercuri) ne-a adus puncte foarte importante. Cu siguranţă, acest rezultat ne va ajuta să fim mai încrezători înaintea meciului cu AC Milan", a spus Lucescu. În celălalt meci al grupei D, echipa italiană AC Milan, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de formaţia scoţiană Celtic Glasgow. Golurile învingătorilor au fost marcate de McManus '62 şi McDonald '90, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Kaka, în minutul 68, din penalti.

Clasamentul grupei D este următorul: 1. Şahtior Doneţk - 6 puncte, 2. AC Milan - 3 puncte, 3. Celtic Glasgow - 3 puncte, 4. Benfica Lisabona - 0 puncte.

Programul partidelor din etapa a III-a a grupei D, care se vor disputa la 24 octombrie: Benfica Lisabona - Celtic Glasgow şi AC Milan - Şahtior Doneţk.

Echipa spaniolă Real Madrid a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor de 2-2 (1-1), cu formaţia italiană Lazio Roma, într-un meci din etapa a II-a a grupei C a Ligii Campionilor. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Van Nistelrooy, în minutele 9 şi 61, în timp ce pentru gazde a înscris Pandev, în minutele 32 şi 75. În celălalt meci al grupei C, echipa germană Werder Bremen a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), de formaţia elenă Olympiakos Pireu. Golurile învingătorilor au fost marcate de Stoltidis '73, Patsatzoglou '82 şi Kovacevici '87, în timp ce pentru gazde a înscris Hugo Almeida, în minutul 32.

Clasamentul grupei C este următorul: 1. Olympiakos Pireu - 4 puncte, 2. Real Madrid - 4 puncte, 3. Lazio Roma - 2 puncte, 4. Werder Bremen - 0 puncte.

Programul partidelor din etapa a III-a a grupei C, care se vor disputa la 24 octombrie: Werder Bremen - Lazio Roma şi Real Madrid - Olympiakos Pireu.

Echipa spaniolă Valencia a pierdut, cu scorul de 1-2 (1-1), meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei engleze Chelsea Londra, în etapa a II-a a grupei B a Ligii Campionilor. 

Pentru Valencia a marcat David Villa în minutul 9, în timp ce Chelsea Londra cu înscris Joe Cole '21 şi Didier Drogba '71.

În celălalt meci al grupei B, Schalke 04 a câştigat, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Rosenborg Trondheim. Golurile au fost marcate de Jones, în minutul 62 şi Kuranyi, în minutul 89.

Clasamentul grupei B este următorul: 1. Chelsea - 4 puncte; 2. Valencia - 3 puncte; 4. Schalke 04 - 3 puncte; 4. Rosenborg - 1 punct.

Etapa următoarea programează, la 24 octombrie, meciurile: Rosenborg - Valencia şi Chelsea - Schalke 04.

Echipa franceză Olympique Marseille a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia engleză Liverpool, în etapa a II-a a grupei A a Ligii Campionilor, la meciul de debut pe banca francezilor a tehnicianului belgian Eric Gerets.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Valbuena, în minutul 77.

În celălalt meci al grupei, FC Porto s-a impus în deplasare, scor 1-0 (0-0), în faţa formaţiei turce Beşiktaş Istanbul, prin golul marcat de Ricardo Quaresma, în minutul 90+2.

În urma etapei de miercuri, pe primul loc se află Olympique Marseille cu şase puncte. Locul doi este ocupat de FC Porto, cu patru puncte, în timp ce pe trei se află Liverpool, cu un punct. Ultimul loc este ocupat de Beşiktaş Istanbul, fără niciun punct.

Etapa următoarea programează, la 24 octombrie, partidele Beşiktaş Istanbul - Liverpool şi Olympique Marseille - FC Porto.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucescu şi Şahtior au dat lovitura la Lisabona.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucescu şi Şahtior au dat lovitura la Lisabona0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent