Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 aug 2010 - Anul XV, nr. 192 (4483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Dinamo şi Rapid, meci nebun, nebun, nebun

Echipa Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formaţia Rapid, după ce, la pauză, elevii lui Ioan Andone erau conduşi cu 2-0, meciul contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.
0-1 - Herea a deschis scorul pentru Rapid printr-un şut din faţa porţii dinamoviste, după o centrare a lui Bozovici care a beneficiat de o deschidere pe partea dreapta de la Costin Lazăr.
0-2 - Rapid a majorat scorul prin acelaşi Ovidiu Herea, mijlocaşul reuşind o acţiune pe partea stânga în care l-a driblat pe fundaşul Cosmin Moţi şi a şutat apoi la colţul lung apărat de Naumovski.
1-2: - Dinamo a redus din diferenţa de pe tabela de marcaj prin jucătorul intrat la pauză, Liviu Ganea, care a marcat după o lovitură de cap din apropierea porţii oaspeţilor.
2-2 - Liviu Ganea a reuşit al doilea său gol după o acţiune prelungită de atac a dinamoviştilor, cu patru şuturi spre poarta lui Bornescu, ultimul dintre ele fiind şi golul egalizator pentru Dinamo.
3-2 - Dinamo a preluat conducerea după golul marcat de Gabriel Torje printr-un şut de la 18 metri lateral dreapta la colţul lung apărat de Mircea Bornescu.
În minutul 8, arbitrul Cristian Balaj a întrerupt meciul pentru două minute din cauza fumului produs de fumigenele aruncate de galeriile celor două echipe. Meciul a fost reluat după ce şi crainicul stadionului a făcut un apel la fanii dinamovişti şi rapidişti să nu mai arunce fumigene, pentru că, în caz contrar, arbitrul Cristian Balaj va decide întreruperea definitivă a meciului.
Jumătate dintre fanii dinamovişti aflaţi în Peluza Cătălin Hâldan au părăsit stadionul după golul de 2-0 al formaţiei Rapid.
Galeria dinamovistă a afişat mai multe bannere, unul dintre ele fiind adresat lui Cristian Borcea: "La Split au vorbit banii pentru o vacanţă la Miami. Pleacă de tot".

Dinu Gheorghe: „Suntem proştii proştilor”
Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat că rapidiştii sunt în momentul de faţă "proştii proştilor".
"Dinamo a crezut în victorie, de aceea a şi revenit. Noi suntem proştii proştilor, asta suntem în clipa de faţă. Nu e posibil să nu dăm dovadă de maturitate la 2-0, după o repriză în care am dat o lecţie de fotbal. Practic în repriza a doua am intrrat altă echipă", a spus Gheorghe.
Întrebat dacă jucătorii echipei Rapid vor fi amendaţi, Dinu Gheorghe a răspuns: "Şi dacă-i amendăm ce rezolvăm? Ei ar trebui să se certe între ei, pentru că acolo în teren numai de ei depinde".
Oficialul rapidist a precizat că Dinamo a meritat să învingă. "E meritată victoria pentru că Dinamo a revenit după 2-0, bravo lor. Când suntem proşti, plătim. Dacă jucam şi în repriza a doua la fel ca în prima, altele erau datele problemei", a adăugat el.

Andone, nemulţumit de jocul echipei
Antrenorul FC Dinamo Ioan Andone a declarat, duminică seară, că le-a spus jucătorilor săi, la pauza meciului cu Rapid să se "spele pe faţă, să se trezească, pentru că au cam dormit în prima repriză".
"Eu cred că jocul, calitatea jocului a fost influenţată de căldură, putea fi un spectacol mai frumos din punctul nostru de vedere. Avem o chestie de concentrare, am avut o primă repriză proastă ca şi la Split şi la Pandurii. Jucăm pe bucăţi şi asta mă deranjează. În repriza a doua puteam să mai înscriem trei goluri, dar eu nu sunt mulţumit pentru greşelile făcute, nu putem să luăm un campionat pe astfel de greşeli, poate să fie frumos pentru public. Sper să le putem elimina cât mai repede, puteau fi chiar două goluri diferenţă şi dacă nu era căldura asta, clar mai puteam înscrie două goluri. La pauză le-am spus jucătorilor să se spele pe faţă, să se trezească, pentru că au cam dormit în prima repriză. Nu ştiu, cred că trebuie să mă vadă la faţă, la pauză, altfel nu-mi explic. Rapidul a jucat bine dar nu i-a fost de ajuns doar o repriză", a declarat Andone.
Andone a apreciat că echipa sa este încă departe de ce ar trebui să joace. "Probabil că domnul Badea va remarca efortul depus şi poate primesc şi ei o primă, sunt convins de asta. Sper să revină şi Dragoş Grigore, Goian e refăcut total şi mă bazez pe el. La Garat a fost o neînţelegere, el nu vorbeşte româneşte, i s-a spus să bată mai repede şi el nu a înţeles. Cred că a greşit Balaj, s-a grăbit cu acel cartonaş galben. Cred că era bucuros dacă se termina 3-3 pentru că era spectacol. Suntem departe de ce ar trebui să jucăm noi, dar şi un gol mai mult decât adversarul e bine. Vor mai veni jucători, cu cât mai mulţi cu atât mai bine, poate şi renunţăm la unii, dar nu dintre cei care au avut deja oferte ci de alţii care nu intră în vederile mele în acest an. Cine credea că poţi întoarce Rapidul de la 3-0, cu cea mai bună apărare din campionat? Dar, ăsta e fotbalul, se poate întâmpla oricând", a adăugat Andone.

Timişoara a scos un punct în prelungiri
Universitatea Craiova a terminat la egalitate, duminică, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în primul meci de la revenirea pe stadionul "Ion Oblemenco" după ce timp de opt luni partidele în calitate de "gazdă" au fost disputate la Turnu Severin.
1-0: Mihai Costea a profitat de o eroare în apărarea echipei Timişoara, i-a pasat lui Alexandru Piţurcă care a înscris cu un şut din interiorul careului bănăţean.
1-1: Iannis Zicu a adus egalarea pentru FC Timişoara în al doilea minut de prelungire al meciului, el marcând de la zece metri după ce portarul Silviu Lung Jr a respins iniţial un şut.
La meci au fost prezenţi aproximativ 18.000 spectatori. FC Timişoara a fost susţinută de un grup de aproximativ 80 de fani.
Brazilianul David Lopes a debutat la Universitatea Craiova în meciul cu FC Timişoara în timp ce Mihai Roman s-a aflat la primul meci ca titular pentru gruparea "alb-albastră".
Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că formaţia sa este cea mai ghinionistă din România, în timp ce FC Timişoara este cea mai norocoasă.
"Parcă suntem blestemaţi, noi primim mereu gol la ultima fază a jocului, de înscris nu-mi aduc aminte s-o fi făcut vreodată. Am sperat că vom câştiga cele trei puncte, însă nu a fost să fie. Cred că Timişoara este cea mai norocoasă echipă din România, iar noi cea mai ghinionistă. Consider însă că rezultatul este echitabil. În repriza a doua poate şi noi ne-am băgat cu fundul în poartă din dorinţa de a conserva rezultatul pentru că atârna greu presiunea pe umerii noştri că suntem pe ultimul loc", a spus Mititelu.
Oficialul oltenilor a afirmat că pentru Universitatea "totul s-a rupt la acel meci de la Steaua". "Altfel ar fi stat situaţia acum în clasament dacă aveam patru puncte după două etape, cu siguranţă nu am fi pierdut la Brăneşti. Am întâlnit cea mai bună echipă din deplasare, atmosfera a fost una foarte frumoasă, mă aşteptam la aşa ceva. De acum avem un program oarecum mai uşor chiar dacă fiecare meci este greu şi sperăm să vină şi victoriile. Prima oportunitate este meciul de săptămâna viitoare. Despre arbitraj ce să mai zic? Am avut un penalti în prima repriză, însă Costea a fost măcelărit cu Dinamo, iar Augustus nu a acordat penalti. Acum ce să mai zicem la această fază?", a adăugat Mititelu.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri, sâmbătă şi duminică în etapa a IV-a a Ligii I:
CFR Cluj - Astra Ploieşti 2-2
Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu 3-0
Unirea Urziceni - Universitatea Cluj 0-1
FC Vaslui - FC Braşov 2-1
Gaz Metan Mediaş - FC Sportul Studenţesc 3-0
Dinamo - Rapid 3-2
Universitatea Craiova - FC Timişoara 1-1
Ieri s-au mai jucat meciurile:
Oţelul Galaţi - FCM Târgu Mureş
Steaua - Victoria Brăneşti

Clasament:
1. Gaz Metan Mediaş 4 3 1 0 10-4 10
2. Dinamo Bucureşti 4 3 1 0 12-8 10
3. Oţelul Galaţi 3 2 1 0 3-0 7
4. FC Braşov 4 2 1 1 6-4 7
5. Steaua Bucureşti 3 2 1 0 5-3 7
6. FC Timişoara 4 1 3 0 8-7 6
7. Gloria Bistriţa 4 1 2 1 8-7 5
8. CFR Cluj 4 1 2 1 6-5 5
9. Rapid Bucureşti 4 1 2 1 4-3 5
10. FC Vaslui 4 1 2 1 4-5 5
11. FCM Târgu Mureş 3 1 1 1 2-2 4
12. Universitatea Cluj 4 1 1 2 4-6 4
13. Victoria Brăneşti 3 1 0 2 3-5 3
14. Sportul Studenţesc 4 1 0 3 7-11 3
15. Universitatea Craiova 4 0 2 2 2-4 2
16. Unirea Urziceni 4 0 2 2 0-2 2
17. Astra Ploieşti 4 0 2 2 4-7 2
18. Pandurii Târgu Jiu 4 0 2 2 2-7 2

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo şi Rapid, meci nebun, nebun, nebun.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamo şi Rapid, meci nebun, nebun, nebun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei