Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

CFR Cluj - Dinamo, derbiul gafelor

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), în faţa echipei Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

0-1: Culio a pasat neglijent spre Nuno Claro, balonul a ajuns la Andrei Cristea, iar atacantul dinamovist a înscris cu un şut la colţul scurt, pe lângă portarul clujean.

1-1: Culio a pasat în lateral până la Bud, care a pătruns în careu, a şutat spre poartă, Moţi a blocat balonul, dar acesta l-a depăşit pe Dolha şi a intrat în poartă.

1-2: Boştină a primit o pasă la circa 20 de metri de poartă, mijlocaşul dinamovist a preluat balonul şi l-a învins pe Nuno Claro cu un şut la colţul lung.

În minutul 78, gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă la intervenţia lui Dolha asupra lui Cristi Bud, însă arbitrul Ovidiu Haţegan a acordat corner.

În minutul 84, CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică după ce Deac l-a lovit cu cotul pe Cristian Pulhac.

2-2: Emil Dică a executat o lovitură liberă la colţul lung, Dolha a sărit să prindă balonul însă, în momentul plonjonului, a scăpat balonul, care a ajuns la Culio şi mijlocaşul argentinian a împins balonul în plasă.

La partidă au asistat aproximativ 19.000 spectatori, printre care şi omul de afaceri Ion Ţiriac.

 

Borcea l-a făcut praf pe Dolha

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că portarul Emilian Dolha nu merită să mai joace nici la echipa a doua a clubului, după cele două gafe din meciul cu CFR Cluj.

"Ambele goluri ale CFR-ului au fost cadouri făcute de Dolha. Păcat de jucătorii care au muncit. Este ceva incredibil ce s-a întâmplat. Dolha nu mai poate să apere cu Steaua, nici la echipa a doua nu mai poate, el face pe el. Tot timpul este alb, Dolha nu este portar, portarul trebuie să aibă curaj", a spus Borcea la Fanatik Show.

Oficialul dinamovist a acuzat, de asemenea, arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, apreciind că acesta trebuia să-i acorde cartonaşul roşu lui Yssouf Kone, de la CFR Cluj, pentru intrarea cu talpa la jucătorul dinamovist Dragoş Grigore. Borcea a precizat că Grigore a fost transportat la spital, el fiind suspect de fisură de peroneu.

La rândul său, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, s-a arătat dezamăgit de rezultatul din meciul cu CFR. "Sunt dezamăgit, pentru că Dinamo merita să câştige meciul cu CFR. Dinamo a avut cele trei puncte în mână, însă a fost acea eroare decisivă a lui Dolha care a decis meciul. După ce au rămas în inferioritate numerică, mă aşteptam ca CFR să forţeze şi Dinamo să prindă câteva contraatacuri decisive, însă nu s-a întâmplat aşa", a spus Badea.

 

Paszkany: „Cel mai bun meci al nostru”

Finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că derbiul cu Dinamo a fost cel mai bun meci din acest retur pentru formaţia clujeană.

"A fost cel mai bun meci în acest retur, mult mai bun decât cel de la Urziceni, de exemplu, unde nu mi-a plăcut cum am jucat. Primul gol l-am luat pe o greşeală individuală şi, la fel, am egalat la doi, deci lucrurile s-au compensat. Am avut mai multe ocazii de gol decât Dinamo, noi am dominat în prima repriză, în timp ce ei au pus presiune doar cincisprezece minute după marcarea golului doi", a spus Paszkany.

Arpad Paszkany a condamnat gestul făcut de jucătorul Ciprian Deac, care l-a lovit intenţionat pe Cristi Pulhac, fotbalistul clujean fiind eliminat. "Deac a făcut o mare greşeală, aşa ceva nu e posibil să se întâmple din partea unui sportiv şi condamn astfel de ieşiri", a menţionat finanţatorul grupării clujene.

Omul de afaceri a precizat că antrenorul Andrea Mandorlini a învăţat din erorile pe care le-a făcut de la instalarea sa la conducerea tehnică a echipei CFR Cluj. "Sunt şase-şapte echipe care se bat pentru titlu, iar la următorul meci, cel de la Mediaş, pe bancă va sta tot Mandorlini, că el e antrenorul echipei. Eu am ajuns doar joi în ţară şi atunci am văzut în presă că se vehicula o eventuală schimbare a lui Mandorlini. Acum, momentan, e linişte pe bancă", a afirmat Paszkany.

Întrebat despre zvonurile apărute în presă, conform cărora ar fi negociat cu antrenorul Ladislau Boloni, Arpad Paskany a răspuns scurt: "Nu am avut niciun fel de discuţie cu Boloni. El e un antrenor obişnuit cu un alt nivel salarial".

 

Rapidul nu se predă

Antrenorul sârb Blaz Sliskovici a debutat, duminică, cu o înfrângere pe banca tehnică a formaţiei Unirea Alba Iulia, după eşecul înregistrat, pe teren propriu, în faţa echipei Rapid Bucureşti, scor 0-1 (0-1), într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

0-1: Ioniţă l-a surprins ieşit dintre buturi pe portarul Unirii Alba Iulia, Cornel Cernea, şi a deschis scorul cu un şut de la aproximativ 35 de metri.

În minutul 51, Ricardo Fernandes s-a accidentat, în urma unui duel cu Nemanja Jovanovici, şi a primit îngrijiri medicale, în cele din urmă fiind transportat de urgenţă la spital cu ambulanţa de la stadion.

 

Steaua se chinuie, dar e sus

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi. Golul echipei Steaua a fost marcat de Bogdan Stancu în minutul 10. Stancu a recuperat mingea aproape de mijlocul terenului şi după o acţiune personală a marcat din careul mare, cu un şut la colţul lung.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului jucător stelist Gheorghe Constantin. Jucătorii stelişti au ieşit pe teren cu tricouri albe pe care era imprimată poza fostului fotbalist, iar pe tabela stadionului erau scrise cuvintele: "Mulţumim, dom' Profesor". În timpul momentului de reculegere, şi tehnicianul Mihai Stoichiţă a ţinut la vedere un tricou cu poza lui Gheorghe Constantin. De asemenea, spectatorii au scandat numele fostului fotbalist.

 

Fostul jucător şi antrenor al echipei Steaua Bucureşti şi al echipei naţionale, Gheorghe Constantin, supranumit "Profesorul", a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 77 de ani. Jucătorul Stelei, Artiom Karamyan, a părăsit terenul în minutul 50, accidentat. La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori. Suporterii care stăteau de obicei la Peluza Sud a stadionului "Steaua", închisă pentru meciul cu Oţelul, au ocupat o parte din Tribuna a II-a. Aceştia au scandat împotriva finanţatorului Gigi Becali pe tot parcursul meciului. Din minutul 37, a sosit la stadion şi galeria echipei Oţelul, formată din aproximativ 100 de persoane.

 

Craiova respiră

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa FC Braşov, într-un meci disputat pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Universitatea Craiova a deschis scorul, în minutul 16, după ce, la un corner executat de Mihai Costea, Dina a prelungit la Găman, iar acesta din urmă a trimis mingea în poartă, din 8-9 metri.

Barbu a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, în minutul 26, cu un şut de la 25 de metri.

În minutul 36, Florin Costea a insistat la o minge "bâlbâită" de apărarea oaspeţilor, a şutat, iar portarul Dănuţ Coman a respins până la Mihai Costea, care a trimis mingea în poartă de la 10 metri.

FC Braşov a înscris, în minutul 57, prin Zaharia, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

 

Curtea de Argeş şi Pandurii, egal fără sare şi piper

Formaţia Internaţional Curtea de Argeş a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu.

În minutul 65, portarul formaţiei Pandurii Tâgu Jiu, Răzvan Stanca, a reuşit să apere o lovitură de pedeapsă, executată de Răduţ, şi dictată de arbitru în urma unui fault comis de Murgan asupra lui Daniel Stan, fază la care fundaşul oaspeţilor s-a accidentat.

În minutul 82, Murgan a continuat faza după fluierul arbitrului şi Alexandru Deaconu i-a arătat al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

 

Vasluiul, înfrângere ruşinoasă pe teren propriu

Echipa FC Vaslui a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 0-1 (0-1), de formaţia Gloria Bistriţa.

Golul a fost marcat de Hora, în minutul 22, cu un şut din afara careului mare. La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, dintre care patru suporteri ai oaspeţilor. În minutul 74, galeria echipei gazdă a început să ceară demisia antrenorului Marius Lăcătuş.

Aseară s-a mai jucat meciul FC Timişoara - Unirea Urziceni.

 

Clasament:

1. CFR Cluj 21 11 6 4 27-14 39

2. FC Steaua 21 11 6 4 30-20 39

3. FC Rapid 21 11 5 5 40-24 38

4. Unirea Urziceni 20 10 6 4 28-17 36

5. FC Timişoara 20 9 8 3 31-14 35

6. Dinamo Bucureşti 21 9 8 4 27-17 35

7. FC Vaslui 20 10 5 5 28-21 35

8. FC Braşov 21 8 7 6 23-18 31

9. Oţelul Galaţi 21 9 4 8 24-25 31

10. Gaz Metan Mediaş 21 6 9 6 20-27 27

11. Astra Ploieşti 21 6 7 8 25-28 25

12. Politehnica Iaşi 21 7 4 10 20-29 25

13. Pandurii Tâgu Jiu 21 5 7 9 15-21 22

14. Universitatea Craiova 21 6 3 12 29-31 21

15. Gloria Bistriţa 20 4 9 7 18-26 21

16. Internaţional Curtea de Argeş 21 5 3 13 17-35 18

17. Ceahlăul Piatra Neamţ 21 3 6 12 17-38 15

18. Unirea Alba Iulia 21 3 5 13 19-33 14

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR Cluj - Dinamo, derbiul gafelor.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CFR Cluj - Dinamo, derbiul gafelor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei