Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2008 - Anul XIII, nr. 193 (3874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Steaua continuă evoluţiile pozitive

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Argeş, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Bănel Nicoliţă a marcat, în minutul 4, al doilea gol consecutiv pentru Steaua, după cel din meciul cu Galatasaray, el reluând cu capul din şase metri o centrare de pe partea stângă a lui Toja.

În minutul 35, FC Argeş a rămas în zece jucători, după ce Kamara a fost eliminat deoarece l-a lovit în faţă pe Pawel Golanski.

Steaua a beneficiat de un penalti, după un fault al lui Elias Bazzi asupra lui Dayro Moreno. Lovitura de pedespă, executată de Arthuro, a fost apărată de Boşneag.

Bogdan Stancu a majorat scorul pentru Steaua în minutul 74, când a primit o pasă de la Nicoliţă şi a marcat din şapte metri cu poarta goală.

Florin Lovin a fost eliminat în minutul 81 pentru cumul de cartonaşe. Decizia a fost primită cu aplauze de spectatori, care l-au huiduit la ieşirea din teren.

Galeria Stelei de la peluza I a afişat un banner pe care scris "Mulţumim Alina Dumitru".

Fundaşul Dorin Goian nu a fost trecut pe foaia de meci din cauza unor probleme medicale, însă nu este în pericol să rateze meciul retur cu Galatasaray Istanbul. De asemenea, Ovidiu Petre a fost menajat, iar la Steaua nu au evoluat nici Mihăiţă Pleşan, Janos Szekely şi Ifeanyi Emeghara, accidentaţi.

 

Marius Lăcătuş: „Victorie fără dubii”

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat că victoria steliştilor nu poate fi pusă la îndoială.

"Sunt mulţumit de rezultat şi cred că scorul putea fi mai mare. Nu cred că vreun moment a fost pusă la îndoială victoria noastră. S-a acumulat şi obseală, unii jucători nu au avut randament foarte bun şi de aici lipsa de concentrare, de atitudine, în unele momente. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi să câştigăm în continuare. Poate arbitrii nu au nicio vină, dar ce se creează în jurul lor înainte de meci, pune presiune pe ei şi sunt temători să nu greşească, mai ales dacă patronul unei echipe spune că va retrage echipa de pe teren, contează ca greşelile să nu fie intenţionate", a spus Lăcătuş.

 

Becali îi laudă pe Toja şi Nicoliţă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor stelişti.

"Mi-au plăcut toţi jucătorii. Toja este un mare fotbalist. De Nicoliţă ce să mai spun? A fost un erou. Trebuia să-şi revină. Trebuia să se ducă în sus, nu în jos, asta este ce-mi doresc de la el. Steaua n-a mai avut demult un jucător ca Toja, care să elimine aşa jucători. Nu mă aşteptam să se adapteze aşa repede. Nu sunt dezamăgit de Arthuro, se întâmplă şi la case mai mari. Dacă aveam un mijloc bun, azi le dădeam 4-5", a declarat Becali.

 

Victorie concludentă pentru Dinamo

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, în care de la oaspeţi Diogo Da Silva a înscris un gol şi un autogol.

Aceasta a fost a treia victorie consecutivă a dinamoviştilor şi a patra înfrângere consecutivă a buzoienilor în actuala ediţie a Ligii I.

Dinamo a deschis scorul în minutul 8, când, după un corner executat de Adrian Cristea, mingea a fost recentrată de Moţi cu capul în mijlocul careului, de unde Dănciulescu a şutat fără preluare şi a înscris.

Tot Dănciulescu a înscris golul de 2-0, în minutul 44, din patru metri, după o pasă de la Bratu.

În minutul 48, gazdele au mărit diferenţa, în urma unui autogol al fotbalistului Diogo Da Silva, de la Gloria Buzău. După un şut puternic al dinamovistului Adrian Cristea, mingea a fost deviată în poartă de Da Silva.

Ultimul gol al dinamoviştilor din acest meci a fost marcat de Bratu, care a reluat în poartă în urma unei centrări a lui Dănciulescu, după o acţiune a acestuia pe partea stângă.

Da Silva a înscris pentru Gloria Buzău, în minutul 81, după un corner executat de Claudiu Ionescu.

La partidă au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Înainte de începerea meciului, atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a fost premiat pentru titlul de golgheter din sezonul trecut, când a marcat 21 de goluri. Acesta este al doilea titlu de golgheter al lui Dănciulescu, după cel din 2003/2004, când a înscris tot 21 de goluri.

Cu câteva minute înainte de startul partidei, noua achiziţie a echipei Dinamo, Julio Cesar, a fost prezentat suporterilor. Pe tabelă au fost proiectate imagini cu el şi jucătorul a împărţit mingi fanilor dinamovişti.

La Dinamo, atacantul Marius Niculae nu s-a aflat nici măcar pe banca de rezerve. Meciul a fost urmărit, de la masa presei, de fostul fotbalist dinamovist Ştefan Radu, alături de Julio Cesar, Mourtala Diakite şi Nikola Vasiljevici. La pauză, cei patru s-au fotografiat cu spectatorii.

Partida de sâmbătă seară a fost prima pentru antrenorul Alvaro Magalhaes pe banca tehnică a echipei Gloria Buzău.

 

Rednic se gândeşte deja la meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat la finalul meciului că jucătorii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ în perspectiva partidei cu Rapid de săptămâna viitoare.

"Este o victorie importantă, trei puncte importante. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că nici adversarul nu ne-a pus probleme. E bine să rămânem concetraţi pentru meciul cu Rapid pentru că va fi un alt meci. Este un meci special. E un prim examen şi al lui Dinamo şi al Rapidului. Noi suntem pregătiţi şi de luni începem pregătirea pentru acest meci serios", a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că pentru meciul cu Rapid vor putea fi folosiţi atât jucătorii transferaţi în această săptămână, Julio Cesar şi Mourtala Diakite, cât şi atacantul indisponibil pentru partida cu Gloria Buzău din cauza unei răceli, Marius Niculae.

Echipa FC Braşov a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), meciul susţinut în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Pentru FC Braşov au marcat Ilyeş '35 şi Sburlea '66. Pandurii a înscris prin Păcurar '3.

Alexandru Păcurar a deschis scorul pentru Pandurii în minutul 3, după o centrare de la Alexandru Piţurcă.

Căpitanul braşovenilor, Robert Ilyeş, a restabilit egalitatea în minutul 35, cu o lovitură liberă de la circa 17 metri.

FC Braşov a intrat în avantaj în minutul 66, când Sabrin Sburlea a marcat primul său gol în Liga I, cu un şut de la aproape 18 metri.

 

Otopeniul rămâne la cota zero

Echipa FC Timişoara a învins cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia CS Otopeni, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I.

În minutul 19, Rusici a reuşit să înscrie cu un şut de la marginea careului mare, dar asistentul Traian Marchiş a anulat reuşita timişorenilor pe motiv de ofsaid.

FC Timişoara a deschis scorul în minutul 22, atunci când Artiom Karamian a executat un corner de pe partea dreaptă, Bucur a prelungit pe spate, iar Brezinsky, singur la 4 metri, a împins balonul în poartă.

În minutul 50, Yontcha a reuşit să înscrie pentru CS Otopeni, dar asistentul Marchiş a anulat golul pentru ofsaid.

Două minute mai târziu, slovenul Rusici a scăpat singur spre poarta lui Pirgov şi l-a învins pe portarul bulgar cu un şut plasat, ridicând scorul la 2-0 pentru bănăţeni.

În minutul 55, Bucur a fost lansat în adâncime, portarul Pirgov a ratat intervenţia, iar fundaşul central Nyamma a comis henţ în poziţie de ultim apărător, fiind eliminat de arbitrul Istvan Kovacs. Lovitura liberă de la 18 metri a fost executată de Bădoi, care a trimis balonul sub transversală, înscriind al treilea gol al bănăţenilor.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 77 prin Cristi Constantin care a reluat balonul în plasă de la opt metri lateral stânga, după ce iniţial Pantilimon reuşise să-l blocheze pe Drăghici.

 

Urziceniul face scor cu Gaz Metan

Echipa Unirea Urziceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I.

În minutul 11, Unirea Urziceni a deschis scorul, după ce atacantul Raul Rusescu a pătruns pe partea dreapta, a centrat în mijlocul careului şi Tiberiu Bălan l-a învins pe portarul Şteţca cu un şut plasat.

În minutul 76, Dinu Todoran a majorat avantajul gazdelor, după un fază de contraatac la care au mai participat argentinianul Brandan şi Bogdan Mara.

Patru minute mai târziu, Iulian Apostol a fost faultat în careul de fundaşul brazilian Edson Grillo şi Mara a transformat cu siguranţă penaltiul, ducând scorul la 3-0.

Atacantul ialomiţenilor îşi putea trece în cont dubla, în minutul 85, dar mingea şutată de el a lovit doar bara porţii lui Şteţca.

În minutul 90, Sorin Frunză, introdus în teren în minutul 86, a stabilit rezultatul final, 4-0 pentru Unirea Urziceni, cu un şut puternic de la 16 metri, sub transversală.

 

Iaşul nu-şi mai revine

Formaţia Gloria Bistriţa a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I.

Borbely a deschis scorul, în minutul 24, printr-o lovitură cu capul după o centrare din corner, profitând de ieşirea greşită a portarului Brăneţ.

În minutul 45+2, Tănasă a egalat în urma unei acţiuni persoanale.

Ciprian Petre a readus Gloria Bistriţa în avantaj, în minutul 46, cu o lovitură cu capul de la 6 metri, după o centrare de la Diogo.

Sabou a stabilit scorul final al partidei, 3-1, în minutul 85, cu un şut de la aproximativ 60 de metri.

 

Ieri s-au mai disputat meciurile:

Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti
Farul Constanţa - FC Vaslui
CFR Cluj - Universitatea Craiova

 

Clasamentul Ligii I este următorul:

1. Dinamo Bucureşti 4 3 1 0 9-4 10 (+4)
2. Unirea Urziceni 4 3 0 1 12-4 9 (+3)
3. Rapid Bucureşti 3 3 0 0 6-0 9 (+3)
4. Steaua Bucureşti 4 3 0 1 6-2 9 (+3)
5. FC Vaslui 3 3 0 0 5-1 9 (+3)
6. Oţelul Galaţi 3 2 1 0 7-3 7 (+1)
7. FC Timişoara 4 2 1 1 8-7 7 (+1)
8. CFR Cluj 3 2 0 1 6-1 6 (+3)
9. Universitatea Craiova 3 2 0 1 5-4 6 (0)
10. Gloria Bistriţa 4 2 0 2 5-5 6 (0)
11. FC Braşov 4 2 0 2 4-4 6 (0)
12. Gaz Metan Mediaş 4 1 1 2 7-8 4 (-2)
13. FC Argeş 4 1 1 2 4-6 4 (-2)
14. Farul Constanţa 3 1 0 2 3-5 3 (0)
15. Pandurii Târgu Jiu 4 0 1 3 3-11 1 (-5)
16. Poli Iaşi 4 0 0 4 2-10 0 (-6)
17. Gloria Buzău 4 0 0 3 1-9 0 (-6)
18. CS Otopeni 4 0 0 4 4-13 0 (-6).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua continuă evoluţiile pozitive.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua continuă evoluţiile pozitive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei