Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2016 - Anul XXI, nr. 172 (6285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent


Handbal

Universitatea Suceava şi-a prezentat oficial lotul cu care va aborda Liga Naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vineri seară, oficialii echipei de handbal a Clubului Sportiv Universitar din Suceava au organizat în sala de conferinţe a hotelului Sonnenhof prezentarea oficială a lotului cu care echipa de handbal va ataca noul sezon în Liga Naţională. Alături de reprezentanţii mass-mediei au fost prezenţi şi finanţatorii echipei, reprezentanţi ai Primăriei şi Consiliului Local Suceava, ai Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava, dar şi o parte din sponsorii ce au fost şi-n trecut sau care au venit în acest an alături de studenţi. Toţi cei prezenţi au confirmat sprijinul pentru echipă, înainte de această nouă provocare. 

„Sunt aici în calitate de susţinător permanent şi necondiţionat, atât personal, cât şi instituţional al echipei de handbal pe care o susţinem an de an începând de la locuri de cazare, burse pentru cei ce sunt studenţii noştri. Promit că voi veni la aproape toate meciurile, mai ales că suntem din nou în Liga Naţională, să vedem cum aţi evoluat, câtă experienţă aţi câştigat şi cât de puternică este echipa, după jucătorii experimentaţi ce au venit în vară. Pentru că sunteţi o emblemă şi o imagine a universităţii noastre, dar şi a oraşului Suceava vă doresc mult succes în următorul sezon”, a declarat rectorul Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa.

 

Primăria şi Consiliul Local Suceava rămân alături de echipă şi-n sezonul următor

Primăria Suceava a fost reprezentată de cei doi viceprimari, Lucian Harşovschi şi Marian Andronache, dar şi de consilierii din Comisia dezvoltarea mediului de afaceri, turism, tineret şi sport, Cornel Grosar şi Daniel Prorociuc.

„Sunt aici pentru a transmite un mesaj de susţinere şi încurajare din partea Primăriei Suceava, atât a primarului Ion Lungu, cât şi a consilierilor locali. Am fost şi vom fi alături de echipa de handbal şi sper ca acele momente de glorie să revină şi să aducem cât mai mult public la sală. Sprijinim echipa cu o sumă consistentă şi sper să putem să dăm toţi banii aprobaţi. În plus vom reface suprafaţa de joc de la LPS astfel încât să aveţi toate condiţiile pentru performanţă", a punctat viceprimarul Lucian Harşovschi. 

Celălalt viceprimar, Marian Adronache, speră ca echipa să devină din nou una de temut în Liga Naţională şi în acelaşi timp să beneficieze cât mai repede de sala polivalentă de 7.500 de locuri.

„Ne onorează performanţele acestei echipe, chiar dacă a fost această sincopă, în care a evoluat doi ani în eşalonul secund. Să nu uităm că echipa a jucat o finală de cupă europeană şi a terminat pe locul III în Liga Naţională, iar odată reintrată în prima ligă sper să rămânem aici cât mai mult. Cred că experienţa celor ce au revenit la echipă, îmbinată cu tinereţea celor ce vin din urmă vor face o echipă de temut în România, aşa cum am mai fost. Sperăm să avem din nou sala plină şi, mai mult, să se materializeze cât mai repede proiectul noii săli de 7.500 de locuri”, a explicat Marian Andronache.

 

Consilierii din comisia de sport speră ca primăria să-şi onoreze promisiunile faţă de echipă

La prezentarea oficială a lotului echipei de handbal au fost invitaţi şi doi din cei trei consilieri locali ce fac parte din comisia de sport, Cornel Grosar şi Daniel Prorociuc.

„Avem aici reprezentanţi de la trei partide diferite şi ăsta este un lucru bun, deoarece toţi ne-am dat mâna în Consiliul Local pentru a veni alături de echipa de handbal. Handbalul a devenit un sport emblematic pentru Suceava şi în primul rând datorită vouă, cei ce aţi dus atât de sus performanţele echipei, şi asta creează obligaţii şi aşteptări. Sigur că atunci când votăm nişte bani pentru un sport, în special pentru handbal, avem şi aşteptări mari, dar şi obligaţii ale unor oameni ce reprezentă comunitatea”, a explicat consilierul Cornel Grosar.

Daniel Prorociuc a declarat că vrea să vină din nou în sală şi să retrăiască emoţiile din cupele europene şi din meciurile cu echipele puternice din ligă.

„Văd mulţi handbalişti ce au fost în echipă atunci când era sus şi îmi doresc să îi revăd în teren. Vă văd foarte motivaţi şi sper să aduceţi Suceava acolo unde îi este locul în Liga Naţională şi vă promit că voi fi în galerie la fiecare meci”, a adăugat Daniel Prorociuc. 

La prezentarea oficială a fost invitat şi fostul antrenor şi director tehnic al echipei şi al clubului universitar, Petru Ghervan.

„Particip în calitate de invitat la această întâlnire, dar mă simt tot ca acasă. Nu mai sunt atât de strâns legat de ce se întâmplă la echipă, dar am convingerea că acum, când echipa reintră în Liga Naţională, cu jucători ce au mai jucat pentru Suceava, dar şi jucători noi, cu toţii simt nevoia să se lanseze în marea performanţă, atâta timp cât toţi cei ce îi înconjoară cu atenţie şi grijă vor avea de pus la dispoziţie finanţare şi condiţii de pregătire. Am convingerea că vom face treabă bună, cu un cuplu de antrenori tineri, crescuţi la Suceava şi care îşi caută identitatea şi se construiesc ca antrenori. Personal le urez succes şi îi asigur de tot sprijinul meu din poziţia în care sunt acum”, a declarat decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Petru Ghervan.

 

Universitatea Suceava va aborda noul sezon în Liga Naţională

Echipa suceveană, pregătită de Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei, are la dispoziţie în acest moment un lot de 20 de jucători, cu trei portari, George Șelaru, Cristian Tcaciuc, Eduard Duman. Pe extremă stânga va evolua Adi Mitrea, Florin Ciubotariu, Cătălin Costea, pe inter stânga va fi Gabi Burlacu, Adi Târzioru şi Sasa Puljizovic, ultimul fiind din Bosnia, jucător ce joacă şi pe postul de centru, unde Universitatea îi mai are pe Alin Petrea, Cristian Bursuc şi Iulian Alexa. La inter dreapta îi avem pe Sebastian Polocoşer, un sucevean ce a venit de la Vaslui, Rareş Bursuc şi Dusan Sipka, sârb ce poate evolua şi pe extremă dreaptă, unde sunt Andrei Olariu, şi Lucian Preda. Postul de pivot este acoperit de trei jucători, Bogdan Baican, Bogdan Șoldănescu, Ion Tcacicuc.

 „Chiar dacă n-am ştiut unde vom juca, am pregătit o echipă de Liga Naţională, deoarece toate premizele erau pentru primul eşalon, o echipă cu care să ne batem cu echipele ce sunt acolo de mulţi ani. Avem ca obiectiv rămânerea în ligă, dar după ce am văzut cum decurge pregătirea şi, în plus, ştiind valoarea jucătorilor, eu unul nu cred că ne vom mulţumi doar cu atât. Deşi va fi foarte greu, deoarece şi celelalte echipe s-au întărit, cred că nu e imposibil să facem o figură frumoasă. E bine că începem pe teren propriu şi promit că vom da totul pe teren pentru a aduce publicul la sală. Mulţumesc oamenilor şi instituţiilor ce sunt alături de noi, domului primar Ion Lungu, Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Universităţii <Ștefan cel Mare> şi domnului rector Valentin Popa şi sponsorilor care au venit alături de noi”, a explicat antrenorul Adrian Chiruţ.

Universitatea Suceava va începe sezonul pe 31 august, cu un meci pe teren în compania celor de la CSM Făgăraş. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea Suceava şi-a prezentat oficial lotul cu care va aborda Liga Naţională.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea Suceava şi-a prezentat oficial lotul cu care va aborda Liga Naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura răzuită Probabil că este printre cele mai economice și ușor de făcut prăjituri de casă, dar în același timp este foarte spornică și deosebit de gustoasă. În plus, deși are aparență de prăjitură cu cremă, în realitate este din categoria... Citeşte