Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 60 (7977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cazuri noi

Județul Suceava are în continuare cea mai mică rată de infectare cu noul coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava continuă să înregistreze cea mai mică rată de infectare cu noul coronavirus la nivel național. Potrivit datelor oficiale transmise duminică, rata de infectare la nivelul județului a scăzut la 0,63 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, de la 0,7 la mie cât a fost sâmbătă. Numărul total de cazuri de Covid-19 înregistrate în județul Suceava a ajuns la 57.055. De sâmbătă și până duminică, în județul Suceava au fost raportate 12 cazuri de coronavirus, cu 11 mai puține decât în ziua precedentă.

În același interval, la nivel național au fost înregistrate 1.626 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 1.117 mai puțin decât sâmbătă. 180 dintre cazurile noi sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. 

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.716, cu 115 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la anestezie și terapie intensivă sunt internate 580 de persoane, cu 15 mai puțin decât în ziua anterioară. Dintre cei 580 de pacienți internați la ATI, 520 sunt nevaccinați. Din totalul pacienților internați, 230 sunt minori, 228 fiind internați în secții, cu 44 mai mulți decât sâmbătă și doi la terapie intensivă.

În spitalele din județ Suceava sunt internați 59 de pacienți covid, din care nouă sunt copii. Trei suceveni bolnavi de Covid-19 sunt internați la terapie intensivă.

În perioada 12 – 13 martie (ora 10:00) au fost raportate de către INSP 26 decese (13 bărbați și 13 femei), dintre care cinci anterioare intervalului de referință. Din cele 26 decese, două au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, șapte la categoria de vârstă 60- 69 de ani, cinci la categoria de vârstă 70-79 de ani și 12 la categoria de vârstă peste 80 de ani. 25 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent. Din totalul de 26 pacienți decedați, 22 au fost nevaccinați și patru vaccinați. Pacienții vaccinați aveau vârsta cuprinsă între 60 și 95 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Județul Suceava are în continuare cea mai mică rată de infectare cu noul coronavirus.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Județul Suceava are în continuare cea mai mică rată de infectare cu noul coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei