Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 10 (7927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Forme mai ușoare

Doar 90 dintre pacienții Spitalului Județean Suceava sunt diagnosticați cu Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Valul cinci al pandemiei de coronavirus nu pune atât de multă presiune pe sistemul medical, deocamdată, deși viteza de transmitere este foarte mare.

Chiar dacă zilnic sunt depistate sute și sute de cazuri noi, numai în ultimele 24 de ore fiind 550 de cazuri noi confirmate în județul Suceava, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 este de 218 (din care 19 copii), iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 39.

Relevantă este și situația Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde, din totalul celor 615 pacienți internați, 90 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 20 pacienți sunt în zona tampon și 505 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 34persoane suspecte de infecție cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate45 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă de referință nu au decedat persoane ca urmare a infecției cu Covid-19 (2.075 persoane decedate de la începutul pandemiei).

Din cei 90 pacienți diagnosticați Covid-19:26 prezintă forme ușoare ale bolii;39 prezintă forme medii ale bolii; 20 prezintă forme severe; 5 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 2 pacienți ventilați non-invaziv, 2 pacienți intubați).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 299 paturi libere, din care 58 pentru pacienți Covid-19, 224 în sectorul non-Covid, 17 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 5 paturi pentru pacienți Covid, sunt 26 ventilatoare libere, din care 7 pentru pacienții Covid-19 și 19 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 71pacienți diagnosticați cu Covid-19 (69 persoane cu forme medii, 2 persoane cu forme critice), 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, sunt disponibile 9 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 11 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (4 pacienți cu forme medii, 7 pacienți cu forme grave), fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 3 pacienți diagnosticați Covid-19 (2 pacienți cu forme ușoare, 1 pacient cu forme medii), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 8 pacienți diagnosticați  Covid-19 (8 pacienți cu forme ușoare), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 2, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (17 pacienți cu forme medii, 3 cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 8, fiind libere 28 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (15 cu forme medii),fiind libere 15 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu sunt internați pacienți, sunt disponibile 2 paturi pentru pacienți Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 150 locuri libere Covid și 29 locuri pentru zona tampon.

În total, în județul Suceava sunt 4.129 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar 90 dintre pacienții Spitalului Județean Suceava sunt diagnosticați cu Covid.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar 90 dintre pacienții Spitalului Județean Suceava sunt diagnosticați cu Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei