Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 237 (7849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Solca, Vatra Moldoviței și Hănțești în scenariul roșu, Comănești în galben

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Vatra Moldoviței are, de vineri, măsuri de limitare a răspândirii Covid corespunzătoare scenariului roșu, iar orașul Solca și comuna Hănțești același set de măsuri, aplicabile începând cu data de 10 octombrie a.c., ora 00:00. În aceste localități incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori și mai mică de 6/1000 locuitori.

De asemenea, începând cu data de 10 octombrie a.c., ora 00:00, pentru comuna Comănești se aplică măsuri corespunzătoare scenariului galben. Aici incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 2/1000 locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Printre măsurile aplicabile în scenariul roșu amintim desfășurarea competițiilor sportive cu spectatori la max. 30% din capacitate și acces doar pentru persoane vaccinate, trecute prin boală, testate cu test RT-PCR sau test antigen rapid; organizarea de evenimente private (nunți, botezuri) cu un număr de participanți de maximum 200 de persoane în interior și cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, cu participare permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

La mitinguri și demonstrații pot participa maximum 100 de persoane, vaccinate, testate sau care au trecut prin boală și cu purtarea obligatorie a măștii de protecție. Restaurantele și cafenelele din hoteluri și pensiuni pot funcționa doar pentru persoanele cazate în aceste unități; în celelalte restaurante și la terase accesul este permis doar cu certificat verde - vaccinare, testare sau trecere prin boală.

Precizăm că în cazul în care incidența depășește 6/1000 excepțiile de la restricții sunt doar pentru persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală, nu și pentru cele testate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Solca, Vatra Moldoviței și Hănțești în scenariul roșu, Comănești în galben.
 Vizualizări articol: 1003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solca, Vatra Moldoviței și Hănțești în scenariul roșu, Comănești în galben0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei