Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 214 (7826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Raportate

Scădere ușoară a numărului de cazuri noi de Covid din județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că de sâmbătă și până duminică, în județul Suceava au fost raportate 71 de cazuri noi de coronavirus, fiind testate 861 de persoane. Numărul cazurilor noi este în ușoară scădere comparativ cu raportarea oficială de sâmbătă, când în județ au fost 81 de îmbolnăviri. De la începutul pandemiei și până în momentul de față în județ au fost înregistrate 25.660 de cazuri de Covid.

Până duminică, 12 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.120.804 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.065.710 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.255 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până duminică, 34.990 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat. În perioada 11-12 septembrie (ora 10:00) au fost raportate de către INSP 29 de decese (18 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Timiș și Vaslui.

În unitățile sanitare de profil din țară, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.813, iar dintre acestea, 600 sunt internate la ATI. Din totalul pacienților internați, 141 sunt minori, 132 fiind internați în secții și 9 la ATI.

 

Coronavirusul cucerește încet toate localitățile județului

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de duminică doar 12 localități din județ nu aveau nici un bolnav de coronavirus. Asta în condițiile în care sâmbătă erau 13 localități fără cazuri active de Covid. Din cele 114 localități din județ, 12 au câte un caz în evoluție, 42 au sub cinci cazuri în evoluție, 28 au sub zece cazuri în evoluție, iar 20 au peste zece cazuri în evoluție. Duminică, în județ erau 898 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, în creștere față de sâmbătă, când numărul acestora a fost de 871.

Cele mai multe cazuri de Covid sunt în municipiul Suceava – 191, Rădăuți – 61, Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc – 36, Șcheia – 34, Frătăuții Vechi, Horodnic de Sus, Marginea – 19, Arbore, Gura Humorului – 18.

De sâmbătă și până duminică, în spitalele din județ au fost internate 23 persoane suspecte de infecție cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 9 persoane.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 245, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 20.

În secțiile de terapie intensivă ale spitalelor din Suceava și Rădăuți nu mai erau paturi pentru pacienții cu forme grave de Covid. De asemenea, sectorul Covid din Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc este plin cu pacienți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scădere ușoară a numărului de cazuri noi de Covid din județul Suceava.
 Vizualizări articol: 2134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scădere ușoară a numărului de cazuri noi de Covid din județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei