Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 205 (7817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coronavirus

Suceava: 46 de cazuri noi de Covid și 16 internări, în 24 de ore, în județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul zilnic al cazurilor noi de infectare cu SARS-CoV-2 în județul Suceava a ajuns, miercuri, la 46 și alte 8 persoane au fost reconfirmate pozitiv la retestare, din 1.692 de persoane testate. După numărul de cazuri zilnice județul Suceava se plasează după București – 269, Timiș – 73, Constanța – 64, Satu Mare- 63, Cluj- 60, Bacău - 59 și la egalitate cu județul Iași.

Incidența în județ este 0,42 la mie și în municipiul reședință de județ este de 0,65 la mie. În municipiul Suceava erau miercuri 94 de cazuri active de Covid, iar în județ sunt 383 de cazuri active.

De marți până miercuri dimineață în spitale s-au internat 16 pacienți cu Covid și s-au externat tot 16.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, din totalul celor 613 pacienți internați, 62 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 13 pacienți sunt în zona tampon și 538 de pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). 21 de pacienți cu Covid au forme severe de boală și 9 au forme grave și sunt internați în ATI. Doi dintre aceștia sunt ventilați non-invaziv și 4 sunt intubați, ventilați invaziv.

La Rădăuți sunt internați 27 de pacienți cu Covid, dintre care doi au forme critice și sunt internați la ATI. Nici secția de terapie intensivă Covid a acestui spital nu mai are locuri disponibile.

Pacienți cu Covid mai sunt internați în spitalele din Câmpulung Moldovenesc – 7 și Gura Humorului – 3.  În total, dintre bolnavii de Covid în spitale sunt internați 99. Lor li se adaugă 19 pacienți suspecți de infectare.

În carantină au mai rămas 2.964 de persoane, dintre care 219 intrate în intervalul 31 august – 1 septembrie, iar în izolare sunt acum 328 de persoane, din care 40 intrate în intervalul 31 august – 1 septembrie.  

Miercuri, din cele 114 localități, doar 39 mai sunt fără niciun caz de infecție Covid în evoluție. Numărul persoanelor vaccinate este de 100.565, din care 84.045  persoane cu rapel.

În țară, în intervalul 31 august – 1 septembrie au fost efectuate 18.198 de teste RT-PCR și 24.649 de teste rapide antigenice, în urma cărora au fost înregistrate 1.443 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV-2. Au fost raportate 21 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița, Iași, Mureș, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timiș, Tulcea, Ilfov și în București.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu Covid-19 este de 2.455. Dintre acestea, 293 sunt internate la ATI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava: 46 de cazuri noi de Covid și 16 internări, în 24 de ore, în județ.
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava: 46 de cazuri noi de Covid și 16 internări, în 24 de ore, în județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei