Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 178 (7790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Boală

Crește numărul de cazuri noi de Covid din județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul cazurilor noi de coronavirus din județul Suceava a crescut din nou. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de sâmbătă și până duminică, în județul Suceava au fost raportate șapte noi îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2. Aceasta după ce vinerea trecută, la nivel de județ nu au fost cazuri noi, iar la raportarea de sâmbătă au fost două îmbolnăviri. De sâmbătă și până duminică au fost efectuate 930 de teste Covid. Rata de infectare la nivel de județ este de 0,03 de cazuri de Covid la mia de locuitori.

Grupul de Comunicare Strategică a mai informat că până duminică, 1 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.083.341 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, din care 1.047.767 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 152 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

În județul Suceava sunt 34 de cazuri de coronavirus în evoluție

Prefectura Suceava a informat că în cursul zilei de duminică, în județul Suceava erau 34 de cazuri de infecție Covid-19 în evoluție. Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 95 nu au nici un caz de infecție Covid-19 în evoluție, 11 au câte un caz în evoluție, șase au câte două cazuri în evoluție, o localitate are patru cazuri în evoluție, iar o alta are șapte cazuri în evoluție. Cele mai multe cazuri de Covid sunt în Suceava, cu șapte bolnavi, și Rădăuți, cu patru.

Potrivit aceleiași surse, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 11, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 13.

Din totalul celor 541 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, șase pacienți sunt diagnosticați cu forme medii de Covid-19, zece pacienți sunt în zona tampon și 525 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, duminică, de 373 paturi libere, din care 40 pentru pacienți Covid-19, 313 în sectorul non-Covid și 20 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean erau disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, erau 30 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 24 pentru pacienții non-Covid. În Spitalul Municipal Rădăuți erau internați alți cinci pacienți diagnosticați cu Covid-19, trei persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 20 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea de terapie intensivă a acestui spital nu sunt internați pacienți Covid.

De precizat că în spitalele din județ sunt disponibile 116 locuri libere Covid și 37 locuri pentru zona tampon.

Prefectura Suceava a mai informat că până duminică, 1 august 2021, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrau 23.078 de persoane declarate vindecate.

Totalul persoanelor vaccinate la nivelul județului Suceava este de 93.873, din care 81.328 sunt cu rapel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crește numărul de cazuri noi de Covid din județul Suceava.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crește numărul de cazuri noi de Covid din județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei