Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 156 (7768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vindecări

Cu doar 15 cazuri active, județul Suceava este la un pas să scape de Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În județul Suceava mai sunt doar 15 cazuri active de coronavirus, cu unul mai puțin comparativ cu ziua de luni. Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 100 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 13 au câte un caz în evoluție, iar una are sub cinci cazuri în evoluție.

În carantină mai sunt 1.057 de persoane, din care 101 intrate în intervalul 5-6 iulie, iar alte 15 persoane sunt în izolare.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că de luni și până marți, în județul Suceava nu a fost raportat nici un caz nou de coronavirus, deși în acest interval de timp au fost testate nu mai puțin de 865 de persoane. Județul revine pe zero la numărul de cazuri după ce luni a fost raportată o singură îmbolnăvire cu virusul Sars-Cov-2. Rata de infectare la nivelul județului rămâne la 0,02 cazuri de Covid la mia de locuitori.

Grupul de Comunicare Strategică a mai informat că până marți, 6 iulie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.081.030 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), 1.045.351 de pacienți fiind declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 51 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Pe de altă parte, Prefectura Suceava a transmis că marți dimineață, la nivelul județului se înregistrau 23.053 de persoane declarate vindecate de Covid. Tot marți, totalul persoanelor vaccinate la nivelul județului Suceava era de 88.861, din care 78.986 de persoane sunt cu rapel.

La nivelul județului, în intervalul 5-6 iulie au fost internate 5 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate două persoane.

Din totalul celor 525 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, doar doi pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, aceștia prezentând forme medii de boală, 13 pacienți sunt în zona tampon și 510 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 302 paturi libere, din care 83 pentru pacienți Covid-19, 195 în sectorul non-Covid și 24 pentru zona tampon.

La unitatea de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Județean Suceava sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid și sunt 22 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 16 pentru pacienții non- Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 6, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 25.

În spitalele din județ sunt disponibile 155 de locuri libere Covid și 32 de locuri pentru zona tampon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu doar 15 cazuri active, județul Suceava este la un pas să scape de Covid.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu doar 15 cazuri active, județul Suceava este la un pas să scape de Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei