Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Retragere

Doctorul Marius Grămadă renunță la funcția de director medical al Spitalului Județean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chirurgul ortoped Marius Grămadă renunță la funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Medicul a declarat, joi, că finalizează mandatul interimar de director medical la data de 30 iunie a.c. și a informat deja conducerea unității medicale că nu dorește să ocupe mai departe această funcție.

Doctorul Grămadă a explicat că funcția de director medical este extrem de solicitantă, presupune multă birocrație, cu gestionarea unor activități din domenii cu care nu a avut tangență și pe care trebuie să le învețe – economic, juridic, resurse umane etc., ceea ce nu-i mai lasă timp și energie pentru a profesa ca medic. „Nu reușesc să fac și una, și alta și am decis să mă retrag din funcția de director medical. Sunt chirurg ortoped, vreau să fac chirurgie”, a declarat medicul.

Marius Grămadă este medic primar ortopedie traumatologie, doctor în ştiinţe medicale, cu două stagii, care însumează 3 ani, la o clinică de chirurgie ortopedică în Belgia (2005-2007 și 2009-2010). Este medic la Spitalul Județean Suceava din anul 2008, respectat și apreciat de pacienții săi.

Deocamdată nu se știe cine va fi numit director medical interimar de la 1 iulie. Managerul spitalului, dr. Alexandru Calancea, a declarat că este în discuții cu mai mulți medici și va anunța când are un răspuns definitiv. Dr. Calancea nu a dorit să dezvăluie numele doctorilor care ar putea ocupa funcția de director medical.

Echipa formată din medicul cardiolog Alexandru Calancea, medicul chirurg ortoped Marius Grămadă și asistenta medicală Oana Stanciu a fost numită de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, să preia cu titlu interimar conducerea Spitalului Județean de Urgență Suceava, de la 1 iulie 2020, în funcțiile de manager, director medical, respectiv director de îngrijiri. Nici ceilalți doi chirurgi care au fost anterior la conducerea spitalului - dr. Anatolii Buzdugan, ca manager, și dr. Valeriu Gavrilovici, ca director medical – nu au stat departe de sala de operație decât două luni, în perioada 1 mai-1 iulie 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Marius Grămadă renunță la funcția de director medical al Spitalului Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 1942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doctorul Marius Grămadă renunță la funcția de director medical al Spitalului Județean Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei