Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2020 - Anul XXV, nr. 266 (7571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ușor, dar sigur

Incidența cazurilor de Covid a ajuns la 3,64 la mia de locuitori în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incidența cazurilor de Covid-19 raportate la mia de locuitori crește în ritm lent, dar într-un mod constant în municipiul Suceava. Ultimele cifre arată că am ajuns la 3,64 de cazuri la mia de locuitori, iar dacă acest trend va continua, cel mai probabil săptămâna viitoare vom trece pragul de 4. Marțea trecută, spre exemplu, în municipiul Suceava incidența era de 3,31 de cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că avem un număr tot mai mare de persoane infectate cu SARS-CoV2. Pragul critic de 3 la mia de locuitori a fost depășit sâmbătă, 1 noiembrie, când se înregistrau 3,09 cazuri la mia de locuitori. Ulterior, această incidență a fost tot mai mare, iar una din consecințele logice a fost aceea de a plasa municipiul Suceava în scenariul roșu. Măsurile restrictive aferente acestui scenariu au fost aplicate de marți, 3 noiembrie, începând cu ora 9.00. Între timp, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a venit și cu alte măsuri restrictive, printre care și cea de oprire a activității piețelor care funcționau în spații închise. De asemenea, toate școlile au fost trecute în scenariul 3, adică toate cursurile se derulează doar online, chiar dacă membrii Consiliilor de Administrație din mai multe școli din municipiul Suceava au decis că pot funcționa în scenariul galben sau chiar și în varianta față în față pentru toată lumea. Purtarea măștii este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în cele deschise, iar pe timp de noapte, între orele 23.00-05.00, circulația este interzisă în oraș, cu excepția cazurilor care chiar reprezintă o urgență.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incidența cazurilor de Covid a ajuns la 3,64 la mia de locuitori în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incidența cazurilor de Covid a ajuns la 3,64 la mia de locuitori în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei