Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2020 - Anul XXV, nr. 70 (7375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oficial, până acum

70 de cadre medicale din Suceava sunt confirmate pozitiv cu coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de 27 de medici, 30 de asistenți medicali și 13 infirmieri de la Spitalul de Urgență Suceava sunt confirmați până în acest moment cu COVID-19, conform informării oficiale. Datele raportate către Institutul Naţional de Sănătate Publică din teritoriu arată că, în prezent, sunt diagnosticate cu noul coronavirus 103 cadre medicale: 43 de medici, dintre care 27 de medici la Suceava, 45 de asistenți medicali, dintre care 30 la Suceava, 14 infirmieri, dintre care 13 la Suceava, și o îngrijitoare.

O altă comunicare, a Federației SANITAS, anunța marți dimineață că ar fi vorba despre 92 de cazuri numai la Spitalul de Urgență Suceava. Astfel, ieri dimineață, Federația SANITAS România a informat pe pagina de Facebook a sindicatului că numărul cazurilor confirmate cu COVID-19 în rândul personalului medical de la Spitalul de Urgență Suceava a ajuns la 92. „Încă se testează!”, au scris sindicaliștii, avertizând astfel că numărul cazurilor pozitive ar putea crește.

„Așa cum anticipam, dimensiunea dezastrului o vom avea zilele următoare! Din păcate se înmulțesc cazurile de îmbolnăvire a personalului medical în tot mai multe unități sanitare mari, dar cazul de la Suceava rămâne cel mai afectat! Asigurați echipamente de protecție pentru personalul medical! Testați cu prioritate personalul din spitale! Organizați spitalele adaptat la situația actuală!”, solicită reprezentanții sindicatului SANITAS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 70 de cadre medicale din Suceava sunt confirmate pozitiv cu coronavirus.
 Vizualizări articol: 1025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
70 de cadre medicale din Suceava sunt confirmate pozitiv cu coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei