Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2020 - Anul XXV, nr. 24 (7329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă un pas

Spitalul de copii şi secţia de Chirurgie Vasculară, avizate de Ministerul Sănătăţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Construirea unui spital de copii la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava a primit, joi, aviz din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta a arătat că a fost, joi, la minister împreună cu managerul spitalului, Vasile Rîmbu, în vederea obţinerii acestui aviz necesar pentru ca obiectivul să fie prins în lista sinteză de la Compania Naţională de Investiţii. Va fi un spital cu 360 de paturi, care va fi ridicat în curtea Spitalului Vechi, un spital monobloc în care va fi inclusă şi o maternitate.
„Pentru judeţele Suceava şi Botoşani, pentru întreaga zonă, construirea acestui spital de copii la Suceava este un lucru extraordinar. Vom avea un spital care să trateze copii la Suceava, fără a fi nevoiţi să meargă la Iaşi, Cluj-Napoca sau Bucureşti”, a declarat Flutur.
Tot în cadrul întâlnirii de joi a fost obţinut acordul Ministerului Sănătăţii pentru finanţarea unui alt proiect, de înfiinţare a unei secţii de chirurgie vasculară. Prin supraînălţarea corpul E se vor reorganiza secţia Neurochirurgie şi compartimentele de Chirurgie Toracică şi Chirurgie Vasculară, care acum împart un spaţiu de 600 de metri pătraţi. Prin supraînălţarea corpului E, suprafaţa utilă creşte la 1300 metri pătraţi şi se poate înfiinţa o secţie de Chirurgie Vasculară. Investiţia este estimată la 20 de milioane de lei.
„Secţiile vor asigura tratamentul complex al pacienţilor, continuitatea îngrijirilor şi monitorizarea tratamentului şi îngrijirilor acestora; vor fi prevăzute cu paturi de spitalizare de zi şi cabinete de consultaţii. Aici vor fi trataţi atât pacienţi copii, cât şi pacienţi adulţi. Realizarea acestor investiţii reprezintă un lucru extraordinar pentru judeţul Suceava şi mă bucur să transmit sucevenilor veşti foarte bune, chiar la început de an”, a afirmat preşedintele Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul de copii şi secţia de Chirurgie Vasculară, avizate de Ministerul Sănătăţii.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul de copii şi secţia de Chirurgie Vasculară, avizate de Ministerul Sănătăţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei