Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2014 - Anul XIX, nr. 280 (5789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Programul unităţilor sanitare de Ziua Naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De 1 Decembrie, spitalele şi Ambulanţa cu toate subunităţile din teritoriu vor asigura permanenţa în acordarea asistenţei sanitare, prin asigurarea liniilor de gardă în serviciile de urgenţă şi pe secţii şi a necesarului de medicamente şi materiale sanitare. Asistenţa sanitară va fi asigurată 24 de ore din 24 şi în centrele de permanenţă din judeţ, de la Vicovu de Sus, Straja şi Cajvana. Şi o parte din farmaciile din judeţ vor fi deschise pe 1 Decembrie. Tot de Ziua Naţională, Direcţia de Sănătate Publică va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul instituţiei din municipiul Suceava, de pe strada Scurtă nr. 1 A, şi telefonic, la numărul 0230 514 557.

De 1 Decembrie, în municipiul Suceava, activitate non-stop va desfăşura, ca de obicei, staţia de Ambulanţă. Fără întrerupere vor lucra şi angajaţii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă. După un program lejer, de weekend şi sărbători legale, vor munci doar salariaţii de pe secţii şi din celelalte sectoare care nu implică o activitate de urgenţă. Din acest motiv, de Ziua Naţională, nu se vor face internări pentru bolnavii cronici şi nici nu vor fi programate operaţii, medicii intervenind chirurgical doar în situaţiile de urgenţă.

În municipiul Suceava, asistenţa medicală stomatologică va fi asigurată în regim de urgenţă de cabinetul de specialitate care funcţionează la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

 

Programul farmaciilor

În ceea ce priveşte medicii de familie, aceştia nu vor fi la serviciu de Ziua Naţională. Şi cabinetele medicilor specialişti din policlinici vor fi închise de 1 Decembrie.

Potrivit Colegiului Judeţean al Farmaciştilor, în municipiul Suceava va fi deschisă non-stop de Ziua Naţională farmacia Dorna Farm 68, de la lângă spital. Alte farmacii deschise, dar după un program limitat, sunt Alpin Ad Farma, Andu Farm, Biomedica (Piaţa Mică), Centrofarm (de la Iulius Mall şi Shopping City), Dona 103 (Orizont), Dona 30 (Curcubeu), Dona 85 (Spital), Elmedica (Universităţii), Eucalipt, Arsene, Casandra, Dorna Farm 3 (staţia Moldova), Remedia, Tania, Trofica, Farmalin, Farmastop, Gedeon Richter 1 (Bucovina) şi Gedeon Richter 2 (Obcini), Help Net (Mărăşeşti şi Bulevard), Interfarm, Pharmaplus (Obcini), Ropharma (Centru şi Oficinalis), Rosa Canina, Sensiblu 3 (Centru), Sensiblu 5 (esplanadă), Sensiblu Kaufland, Sensiblu Suceava 1 (Bancă), Stephana Farm (Iţcani), Suceava Plus (Catena Burdujeni şi Catena Obcini).

Detalii suplimentare privind programul farmaciilor din municipiul Suceava şi din judeţ pot fi urmărite pe site-ul www.suceava.colegfarm.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul unităţilor sanitare de Ziua Naţională.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul unităţilor sanitare de Ziua Naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei