Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

NOVAOPTIC - DRUMUL SPRE SUCCES

CLINICA OFTALMOLOGICĂ NOVAOPTIC împlinește anul acesta 15 ani de activitate.

 

Novaoptic este marcă înregistrată OSIM și certificată cu standardul de management al calităţii ISO încă din anul 2005.

Concepută încă de la înființare, din anul 1999, ca o entitate medicală care să asigure servicii complete de oftalmologie și optică medicală, Novaoptic, prima clinică oftalmologică privată din Bucovina, a dezvoltat succesiv departamente specializate în efectuarea de servicii și investigații care să țină pasul cu evoluția la nivel internațional a domeniului oftalmologie.

Am vrut ca pacienţii să vină la clinica Novaoptic nu numai pentru că avem procedee de diagnosticare de vârf, ce se folosesc în cele mai bune clinici din România şi chiar din Europa sau tehnici chirurgicale moderne, ci şi pentru că locul, atmosfera, oamenii le inspiră încredere.

Am format aici o echipă foarte bună: dr. Cristina David, dr. Ioana Poiată, dr. Corina Lupașcu, dr. Angela Buznean, dr. Daniela Drăgan, dr. Cătălina Enache, dr. Cezar Cojocaru, dr. Cristina Tiron, dr. Cristian Postolache.

Avem aceeaşi pasiune pentru sănătatea vederii, iar asistentele medicale, opticienii, optometriştii, consultanţii de vânzări, toată echipa Novaoptic înţelege adevăratul scop al muncii, acela al redării vederii oamenilor”.

Pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniu, am participat la multe congrese internaționale și cursuri de specializare și am făcut permanent investiţii în aparatură medicală modernă: tomograf în coerenţă optică, LASER oftalmologic, cameră pentru captat fotografii retiniene, ecograf ocular, câmp vizual computerizat, autorefractometru portabil pediatric.

În prezent, Novaoptic are 3 centre în judeţele Suceava şi Botoşani, iar gama de servicii medicale oftalmologice este cea mai largă, pornind de la consultaţia oftalmologică completă până la investigaţii medicale complexe și tratamente:

 

- Tratamentul LASER a retinopatiei diabetice cu LASER-ul ZEISS COMBI III;

- Topografie corneană, serviciu unic în județele Suceava și Botoșani;

- Fotografierea digitală a polului anterior și a retinei;

- Tomografie în coerență optică OCT, metodă de investigație modernă, 3-D, neinvazivă, se efectuează cu succes în Clinica NOVAOPTIC din 2010;

- Biomicroscopia ultrasonică, o metodă neinvazivă foarte performantă de examinare a polului anterior al globului ocular cu ajutorul ultrasunetelor;

- Biometrie oculară optică și ultrasonică;

- Câmp vizual computerizat Humphrey Zeiss;

- Evaluarea modernă a funcției vizuale cu ajutorul unui nou aparat sub forma unui ecran LCD de ultimă generație al firmei japoneze Topcon;

- Ecografia oculo-orbitară pe care o efectuăm folosind echipamentul firmei americane OPKO;

- Capsulotomie LASER YAG cu LASER-ul ZEISS COMBI III.

 

Deschiderea Blocului Operator Novaoptic în anul 2005, dotat cu aparatul de facoemulsificare Stellaris Bausch+Lomb și microscop operator Zeiss a marcat o nouă etapă pentru a oferi sucevenilor servicii chirurgicale oftalmologice performante în regim ambulatoriu:

- operaţii de cataractă

- operaţii de glaucom

- operații pentru afecţiuni ale pleoapelor

- tratamentul afecțiunilor retiniene prin injecții intravitrene.

 

Departamentul de optică medicală este permanent preocupat pentru a oferi cele mai noi soluții de corectare a vederii, prin produse de calitate, consultanță profesională de top și accesul la cele mai moderne echipamente computerizate pentru realizarea ochelarilor.

Novaoptic acordă o deosebită importanță satisfacției clienților. De aceea, punem un accent deosebit pe instruirea permanentă a consultanților profesionali, opticienilor și optometriștilor prin cursuri și participări la târgurile naționale de optică.

Implicată în viața comunității, Novaoptic organizează în permanență acțiuni de informare și educare în privința sănătății vederii, precum screening în cadrul liceelor și la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava și sponsorizări evenimente culturale.

În parteneriat cu Clubul Lions Suceava și Inspectoratul Școlar Județean am inițiat în anul 2005 proiectul de screening oftalmologic “Vedere clară, ochi sănătoși” care are drept obiectiv ocrotirea vederii copiilor şi prevenirea instalării deficienţelor vizuale definitive, informarea părinților și educatorilor cu privire la importanța controlului oftalmologic preventiv. Copiii depistați la screening cu probleme vizuale beneficiază de consultație oftalmologică gratuită la cabinetul Novaoptic pentru realizarea corecției optice sau recomandare tratament.

Preocuparea noastră pentru viitor este să ne menținem locul câștigat în topul 10 al celor mai bune clinici de oftalmologie din România prin introducerea de noi metode de diagnostic și tratament, investiții în aparatură medică și întreținerea unei bune comunicări medic – pacient.

Deviza “Novaoptic, pentru sănătatea ochilor tăi” este angajamentul nostru de a oferi sucevenilor cele mai bune servicii pentru păstrarea sănătății vederii.

Dr. Cristina David,

Medic primar oftalmolog

Manager Clinica Oftalmologică Novaoptic

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului NOVAOPTIC - DRUMUL SPRE SUCCES.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVAOPTIC - DRUMUL SPRE SUCCES0.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei