Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2014 - Anul XIX, nr. 7 (5516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din acest an

Salariaţii Spitalului de Boli Cronice Siret îşi vor primi tichetele de masă trimestrial

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei 91 de angajaţi de la Spitalul de Boli Cronice Siret vor primi în acest an tichetele de masă trimestrial şi nu lunar, aşa cum se obişnuieşte. Mai mult, aceste drepturi salariale vor fi acordate numai în anumite condiţii, respectiv dacă unitatea sanitară reuşeşte să realizeze indicatorii asumaţi prin contractul încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava.

Anunţul a fost făcut de directorul Marius Scorobohaci, care a subliniat că tichetele restante de anul trecut nu vor mai fi acordate din lipsă de fonduri. El a explicat că situaţia financiară a spitalului nu este satisfăcătoare, deşi spre finele lunii decembrie unitatea a reuşit să iasă din impasul economic, datorită fondurilor alocate de CAS. „Legea nu ne obligă, spune doar că aceste tichete de masă se pot acorda. Noi am înregistrat pierderi importante de-a lungul anului trecut, chiar dacă în ultima parte a lui decembrie ne-am reglat financiar. O unitate spitalicească nu se ţine doar cu cheltuieli salariale, avem nevoie de bani şi pentru alte capitole, cum ar fi alimente, medicamente, utilităţi. Îmi pare rău pentru situaţia creată, dar asta este”, a spus directorul Spitalului de Boli Cronice Siret.

El a adăugat că pentru cei 91 de salariaţi, unitatea ar trebui să acorde lunar circa 1.300 de tichete de masă, pentru care ar urma să scoată din visterie între 12.500 şi 13.000 de lei. „Anul acesta, dacă nu o să avem pierderi, o să dăm şi tichetele de masă. În fiecare trimestru vom verifica dacă ne-am îndeplinit indicatorii şi, în funcţie de banii pe care îi vom încasa de la CAS, vom stabili şi câte tichete putem acorda”, a completat Marius Scorobohaci.

Recent, Uniunea Judeţeană Sindicală (UJS) Sanitas Suceava şi-a exprimat intenţia de a-i aduce în acest an în faţa instanţei pe cei doi directori de spitale care n-au acordat tichete de masă salariaţilor, una dintre unităţile cu probleme fiind cea de Boli Cronice Siret. Liderul acestei structuri, Ana Ionescu, a informat că la Spitalul de Boli Cronice Siret au rămas restante la acest capitol patru luni din 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salariaţii Spitalului de Boli Cronice Siret îşi vor primi tichetele de masă trimestrial.
 Vizualizări articol: 1246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salariaţii Spitalului de Boli Cronice Siret îşi vor primi tichetele de masă trimestrial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marius de la PSD...! trimis de
(13 ian 2014, 12:31:45
Ca sa vezi frate.....ce nemernicie. Când cadrele spitalului de cronici Siret, judetul Suceava, aliniau bolnavii in detasamente, mergeau cu ei la sectiile de votare,...si tot angajatii...votau..de rupeau in cabine...cu cate un cronic...analfabet,... D-nul Marius S...era ff incantat, atat el cat si camarilla domniilor sale.. Din cauza lui Basescu , au ajuns sa nu mai aiba bani.....de bonuri de masa, si se aude...din ce in ce mai tare.....ca nici bugetul ptr salarii si cheltuieli..sa nu ajunga. Asa ca....personalul... suparat, vrea sa scoata in media...înregistrarea video prin care....se organizarea marea votare la siret (..si nu de acum...ci de ..20 de ani!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei