Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 234 (5441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reamenajări

Locaţia laboratorului Synevo de la Spitalul Suceava, schimbată din această săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locaţia laboratorului Synevo din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava va fi schimbată din această săptămână, pentru a permite extinderea compartimentului de Neurochirurgie şi transformarea lui în secţie. Aşa a informat ieri managerul unităţii sanitare, Vasile Rîmbu, care a precizat că laboratorul Synevo se va muta din spaţiul pe care îl ocupa în aripa nouă, lângă morgă, în fosta spălătorie.

Vasile Rîmbu a arătat că vechea locaţie a laboratorului, la un nivel superior al clădirii, crea dificultăţi de acces, în condiţiile în care pacienţii bolnavi sau în vârstă din afara spitalului erau puşi în situaţia de a urca scările pentru a-şi face analizele sau a-şi lua rezultatele investigaţiilor. În urma mutării, circuitele interne şi externe ale laboratorului se vor îmbunătăţi şi se va evita trecerea prin alte secţii, a explicat Vasile Rîmbu.

 

Farmacia cu circuit intern a spitalului, mutată într-un alt spaţiu până la finele lunii noiembrie

Rîmbu a adăugat că în fosta spălătorie va fi mutată, până la finele lunii noiembrie, şi farmacia cu circuit intern a unităţii sanitare, care va împărţi spaţiul cu laboratorul Synevo. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava a arătat că prin schimbarea locaţiei circuitele farmaciei se vor îmbunătăţi, explicând că la ora actuală aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare se realizează dificil, produsele farmaceutice fiind introduse în spital prin ambulatoriul integrat de specialitate şi apoi transportate cu liftul până la etajul II al clădirii.

„Livrarea medicamentelor şi a materialelor sanitare va fi mai facilă, dat fiind accesul direct la depozitele farmaciei. Totodată, va fi facilitat şi accesul cadrelor sanitare din secţii către farmacie, având în vedere că personalul medical nu va mai traversa alte secţii pentru a ridica medicaţia bolnavilor internaţi”, a subliniat Vasile Rîmbu.

De menţionat că laboratorul Synevo este relocat pentru a doua oară în ultimii doi ani. Până în 2011, laboratorul Synevo a funcţionat în holul de la intrarea principală a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. Laboratorul a fost mutat în aripa nouă, la etaj, iar în locul lui au fost înfiinţate o recepţie şi o sală de aşteptare. După schimbarea locaţiei, în urmă cu doi ani, pentru clienţii laboratorului Synevo a fost realizată o cale de acces nouă, situată în spatele spitalului, lângă morgă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locaţia laboratorului Synevo de la Spitalul Suceava, schimbată din această săptămână.
 Vizualizări articol: 2428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Locaţia laboratorului Synevo de la Spitalul Suceava, schimbată din această săptămână5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei