Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 151 (5358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Direcţia de Sănătate Publică a desfiinţat punctul de lucru de la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Punctul de lucru de la Fălticeni al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava s-a desfiinţat din cauza lipsei de fonduri care nu a permis achiziţionarea de aparatură performantă, conformă cu legislaţia în vigoare.

Directorul DSP, dr. Ludovic Abiţei, a anunţat ieri că laboratorul de microbiologie urmează a fi dezafectat deoarece nu mai respectă normele legale de funcţionare, arătând că echipamentele de sterilizare sub presiune au fost scoase din uz de cei care le măsoară şi verifică, fiindcă erau prea vechi.

“Nu se mai justifică prezenţa laboratorului din Fălticeni, mai ales că s-a modificat şi legislaţia privind monitorizarea unor parametri la apă şi alimente, aşa încât numai cel din Suceava rămâne acreditat. În câteva zile vom preda clădirea şi vom redistribui restul dotării“, a spus şeful Direcţiei de Sănătate Publică, cu precizarea că personalul angajat la punctul de lucru de la Fălticeni s-a transferat la Suceava.

Şeful DSP a adăugat că şi laboratoarele din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi dispun de echipamente depăşite şi ar putea avea aceeaşi soartă, deşi personalul care lucrează acolo este specializat. 

Anul trecut, laboratorul din Suceava al Direcţiei de Sănătate Publică a fost reacreditat până în anul 2016, după o dotare cu aparatură de ultimă tehnologie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia de Sănătate Publică a desfiinţat punctul de lucru de la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Direcţia de Sănătate Publică a desfiinţat punctul de lucru de la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Neamihai trimis de
( 3 iul 2013, 12:03:34
Domnul Ludovic Abitei ar trebui demis degeaba,desfiinteaza centru de radiologie din Falticeni,cine le doteaza,dansu,eu nu cred,ci ministerul sanatati,dar dansi nu au banii necesari,sa doteze aceste laboratoare,de unde le aduce din Republica Moldova,care dansu vad ca-i place sa coabiteze cu fratii nostri de peste prut,deoarece nici la ora actuala cetateni din comuna Crucea,nu au medic in comuna,pentru CJAS Suceava,l-a bagat pe medicul din aceasta localitatea Crucea,cu niste datori enorme la fondul de sanatate,si acuma incearca ilegal sa aduca o doctorita din Republica Moldova,ca medici veniti din ardeal sau indiferent din centre universitare din Iasi sau din cluj nu au loc in acest judet,sau in special romani nu au loc in romaniei,aici in acest judet este o mafie la nivel inalt asta de vremea lui Ceausescu,eu as sfatuio pe doamna Cristina Rusu sa nu-i mai poarte grija medicului din Crucea,si pe domnul Ludovic Abitei sa-si dea demisia de onoare face de ras medicina din centrele universitare ,pentru ceea ce face aici in Suceava,isi bate joc de medicina suceaveana,lasa medici fara posturi,mai bun era domnul LAZAREANU,macar isib vedea de treburile sanitare nu inchidea nimic,laboratorul din falticeni nu era chiar atat de vechi sa fie desfiintat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei